Hollie Cook – That Very Night – Video // Hollie Cook

hollie cook zona reggaeAi auzit de Paul Cook? Dacă nu, ar trebui să cunoşti că el este toboşarul trupei punk-rock Sex Pistols chiar din 1975 din momentul urcării acestora pe scenă, iar Hollie Cook este fiica sa. Înconjurată de muzică incă din copilărie, înţelegem de ce Hollie şi-a îndreptat paşii spre aceiaşi carieră mai ales că, aşa cum veţi vedea, dispune şi de o voce minunată. Artista şi-a lansat în acest an albumul de debut, intitulat după numele ei, ce conţine 10 track-uri superbe.

Şi pentru că şi-a îndreptat paşii către muzica reggae mai ales datorită lui Mike Pelanconi aka Prince Fatty, este de la sine înţeles că tot el este şi producătorul acestui album. Discul este alcătuit din cele mai bune ingrediente de “old-school reggae” combinate cu mult dub ce nu sună deloc tradiţional sau plictisitor.

Primul single promovat de pe material se numeşte That Very Night, iar clipul din spatele piesei reprezintă o înfăţişare a desenului animat The Skeleton Dance din seria Silly Simphonies produse de Walt Disney Productions între 1929 şi 1939. Videoclipul, bineînţeles, este doar opera unui fan de pe youtube 🙂

Apropo de youtube, albumul poate fi ascultat în întregime pe canalul ei oficial chiar aici, iar noi avem plăcerea să vă mai obligăm să ascultaţi şi Milk & Honey şi Walking in the Sun.

Hollie Cook – Milk & Honey

Hollie Cook – Walking in the Sun – Video

TRACKLIST:

01. Milk & Honey
02. That Very Night
03. Walking in the Sand
04. Cry feat. Horseman (Disco Mix)
05. It's so Different Here
06. Sugar Water (Look at my Face) feat. Horseman
07. Shadow Kissing
08. Used to Be
09. Body Beat feat. Horseman
10. Cry feat Horseman (Vocal Mix)

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

hollie cook album zona reggae


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *