Israel Vibration – My Master’s Will

israel vibration zona reggaePiesa My Master’s Will ce face parte de pe ultimul album lansat de veteranii de la Israel Vibration, Reggae Knights, apărut anul trecut se bucură acum şi de un clip. Rămaşi doar doi, după plecarea lui Albert “Apple Gabriel” Craig în 1997, Lascelle şi Cecil poartă legenda mai departe. Povestea grupului este realmente impresionantă. Cei trei artişti au fost infectaţi în copilărie de virusul poliomielitic şi au avut şi necazul de a fi în acel procent de 1% din copii afectaţi de paralizie a membrelor inferioare. Astfel, au fost abandonaţi la un orfelinat, căci acestea erau vremurile, unde s-au şi cunoscut reuşind peste ani să devină unul din cele mai respectate grupuri reggae “all time”. Dar, mai multe despre aceştia într-o viitoare prezentare doar pe Zona Reggae. Până atunci vă las cu clipul. Enjoy!

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi videoclipuri reggae!Piesa My Master’s Will ce face parte de pe ultimul album lansat de veteranii de la Israel Vibration, Reggae Knights, apărut anul trecut se bucură acum şi de un clip. Rămaşi doar doi, după plecarea lui Albert “Apple Gabriel” Craig în 1997, Lascelle şi Cecil poartă legenda mai departe.

Povestea grupului este realmente impresionantă. Cei trei artişti au fost infectaţi în copilărie de virusul poliomielitic şi au avut şi necazul de a fi în acel procent de 1% din copii afectaţi de paralizie a membrelor inferioare. Astfel, au fost abandonaţi la un orfelinat, căci acestea erau vremurile, unde s-au şi cunoscut reuşind peste ani să devină unul din cele mai respectate grupuri reggae “all time”.

Dar, mai multe despre aceştia într-o viitoare prezentare doar pe Zona Reggae. Până atunci vă las cu clipul. Enjoy!

israel vibration zona reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi videoclipuri reggae!

One Comment

  1. Chiar merita o prezentare mai detaliata la ce cariera au

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *