Blazing Vibez – The Reggae Terrorists / 8 februarie

blazing vibez the reggae terrorists zona reggaeDoamnelor şi domnilor, avem o ştire de ultim moment! Conform Jah Army Events, un grup de terorişti reggae a furat vibe-urile.. Predăm legătura acestora pentru a vă explica ce este de făcut în continuare pentru a le putea recupera cât mai rapid..

“Miercuri, 8 februarie se decide soarta muzicii reggae in Club Goblin. Vibe-urile reggae au fost rapite si oferim 100 de vouchere de consumatie si 3 bratari “Eyes Wide SHot” pentru toti cei ce ne ajuta sa-le recuperam. Intrarea este libera!!

Un grup extremist de teroristi reggae au rapit vibe-urile si au lasat lumea fara muzica reggae. Toata familia Blazing Vibez este rugata sa ajute la prinderea acestui grup pana miercuri. In cazul in care nu vom reusi, suntem condamnati la o viata plictisitoare si lipsita de distractie. Se crede ca este un complot pus la cale de catre marile corporatii ale Romaniei, impreuna cu Guvernul si Presedentia. S-a aflat ca tinerii din Bucuresti nu mai dau randament la locurile de munca in zilele de joi din cauza unui virus necunoscut anterior – Virusul Blazing Vibez.

Deja am angajat detectivi particulari si o echipa de garzi de corp pentru a pazi echipa Blazing Vibez de viitoarele actiuni ale grupului terorist. Vom oferi ca recompensa cate o bratara “Eyes Wide Shot” celor ce ne ofera indicii care duc la recuperarea Vibe-urilor pana miercuri seara. Daca Vibe-urile vor fi recuperate, veti putea cu aceste bratari bea 25 de shot-uri la Blazing Vibez – tinta principala a atentatelor teroristilor. In caz contrar, trebuie sa ne pregatim de ce este mai rau!

Pentru a primi una dintre bratarile “Eyes Wide Shot”, vrem sa ne spuneti pe wall-ul evenimentului unde credeti voi ca sunt ascunse vibe-urile rapite si cine sunt teroristii fara inima care au cutezat o astfel de fapta!!! De asemenea, pentru a ajuta detectivii nostri, va rugam sa atasati post-ului vostru si o piesa reggae pentru a recunoaste vibe-urile mai usor. Cele mai apreciate 3 raspunsuri vor fi premiate, insa, daca este cazul vom suplimenta numarul premiilor in functie de indiciile pe care le primim.

Multumim anticipat pentru ajutor! Impreuna putem depasi aceasta criza fara precedent in istoria muzicii reggae!!!”

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe evenimente reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *