Black Roots – All Day All Night

 

Black Roots este numele unei trupe de origine britanică formată din şapte membri în anul 1979 , avându-l în componenţă printre alţii pe vocalistul Errol Brown.

După ce anul trecut casele de discuri Nubian Records şi Bristol Archive Records au colaborat pentru a relansa materialul semnat de Black Roots The Reggae Singles Anthology, anul 2012 le-a pus în faţa unui nou proiect. Cele două case de discuri vor relansa albumul All Day All Night semnat de această trupă fix acum douăzecişicinci de ani. Era momentul în care Black Roots făceau trecerea de la stilul lor roots reggae brut la o varianta tot roots, dar mai cizelată.

Black Roots au conlucrat la vremea respectivă pentru acest album cu celebrul Mad Professor. Acum, după un sfert de secol, vom regăsi pe material cele douăsprezece piese originale, plus o versiune mai lungă a hit-ului lor Pin In The Ocean, plus cinci versiuni dub ale track-urilor de pe material. Cei ce vor cumpăra acest album de colecţie se vor putea bucura şi de o cărticică în care vor regăsi mai multe poze rare şi nepublicate ale acestei formaţii. Veştile bune continuă pentru fanii acestei trupe, pentru că Black Roots s-au reunit de curând şi chiar promit până la sfârşitul lui 2012 lansarea unui material nou. Deci, staţi pe Zona Reggae pentru a fi la curent cu noutăţile!

Vă lăsăm mai departe în compania muzicii Black Roots şi vă invităm să ascultaţi piesele All Day All Night, Pin In The Ocean, Release The Food şi Realize.

Black Roots – Pin In The Ocean

Black Roots – Release The Food

Black Roots – Realize

TRACKLIST:

1. Realize
2. Pin In The Ocean
3. Release The Food
4. Freedom
5. Poor Children
6. Spare The Rod
7. Conman
8. Seeing Your Face
9. All Day All Night
10. Mighty Lion
11. Suffer Me Not
12. Childless Mother
13. Pin In The Ocean (Extended Mix)
14. Reality Dub
15. Folitrickshun Dub
16. Dub Free
17. Face Dub
18. Fertility Dub

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

black roots all day all night zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *