Blazing Vibez – Ever Blazin' Reggae Vibez! / 23 mai

blazing vibez zona reggaeMiercuri, pe data de 23 mai, familia Blazing Vibez se aduna pentru un nou party epic. Ca in fiecare miercuri, Blazing Vibez incepe seara devreme, in jurul orei 22.00 si se termina dumineata, dupa rasaritul soarelui. In acest interval, tsunami-ul reggae se dezlantuie, ritmurile de reggae si dancehall preiau controlul si atmosfera capata o culoare magica, pentru ca asta face familia Blazing Vibez in fiecare miercuri in Goblin – magie pura!

Pentru ca totul sa mearga bine, vom oferi 50 de vouchere de consumatie si 3 bratari Eyes Wide Shot celor ce ne arata ca stiu sa se distreze. De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera si distractia este garantata!

Nu uitati tactica noastra: Come early and party ’till you drop!

Pentru a putea intra in concurs si a castiga una dintre cele 3 bratari “Eyes Wide Shot” puse la bataie, trebuie sa ne aratati cum va distrati voi la Blazing Vibez. Cu alte cuvinte, asteptam o fotografie cu voi, la Blazing Vibez, in care vi se poate citi bucuria de pe fatza!! Cele mai apreciate fotografii vor fi castigatoare.

Recapitulare:
– 23 mai, goblin
Chesarion, Ras T
– 50 Vouchere de consumatie + 3 Bratari Eyes Wide Shot
– Intrare libera, Distractie garantata
– Melc!

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe evenimente reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *