Uwe Banton – Mental War


Uwe Banton este un artist născut în Bielefeld de origine germană a cărui carieră în muzica reggae a început la începutul anilor ’80 ca deejay. Ulterior, acesta a făcut parte dintr-o trupă numită Movement, trupă formată din artişti africani, jamaicani şi nemţi. Pentru nu mai puţin de zece ani aceştia au cântat roots reggae la diverse festivaluri.

În 2003 Uwe Banton l-a cunoscut pe producătorul numit Ganjaman, moment ce l-a determinat să şi înceapă o carieră solo. Două albume apar în discografia sa până acum: JAH Roots în 2003 şi Rightful Place în 2009.

Pe 2 noiembrie Uwe Banton ne pregăteşte o nouă surpriză, va lansa cel de-al treilea album din carieră la casa de discuri AL.TA.FA.AN, LP ce se va numi Mental War. Printre invitaţi îi vom recunoaşte pe conaţionalii lui Uwe Banton şi anume pe Cornadoor şi Jahcoustix, cu ultimul colaborând pe No Doubt Riddim, dar şi pe mult mai cunoscuţii Luciano şi Mikey General.

Cum am putut urmări deja clipul piesei Work, înregistrată în colaborare cu Mikey General, vă mai propunem în continuare spre ascultare The Roots Of ItThought I’d Let You Know pe Youth Riddim, întreg megamix-ul şi un live susţinut în Munchen pentru piesa Love Sweet Love. Enjoy!

Uwe Banton feat Mikey General – Work

Uwe Banton – Thought I’d Let You Know

Uwe Banton – Mental War megamix 

Uwe Banton – live @ Munchen – Love Sweet Love

TRACKLIST:

1. Work feat. Mikey General
2. Education
3. From Yuh A Walk With JAH
4. Mental War feat. Luciano
5. Love Sweet Love
6. Better To Know feat. Cornadoor
7. Can't Forget (Album Version)
8. The Roots Of It (Cannabis Song)
9. No Control feat. Jahcoustix
10. Thought I'd Let You Know
11. Ithiopian Ites
12. Put It Down
13. Love Sweet Love (Vibes Mix)

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

uwe banton mental war zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *