Recenzie 2 ani de Reggaelize it!: Deadly Hunta (UK) | Irie Warriors (RO) – Video

deadly hunta setup timisoara zona reggaeÎntrucât anul acesta nu m-am încumetat încă la deplasări prea lungi, odată cu venirea timpului frumos, am decis să mă îndrept din nou spre Timișoara 🙂  Nu de altceva, dar trebuia să fiu în mijlocul prietenilor de la Reggaelize it, și să sărbătorim alături de Deadly Hunta și de Irie Warriors, căci o dată în viață fac și ei doi anișori.

Ca de fiecare dată, când vine vorba de concerte reggae de anvergură în Timișoara, gazda noastră a fost clubul Setup. Seara a fost deschisă de către One Lion aka 1Leu, membru Reggaelize it Squad, care de această dată nu s-a mai prezentat la microfon, ci a preferat să ramână la butoane, oferindu-ne un warm-up strașnic, pe măsura acestei frumoase sărbători. De la piese roots și dub s-a trecut ușor la piese new roots. Am putut asculta atât hituri, cât și piese proaspăt lansate. În acest timp, primii petrecăreți au început și ei să își facă simțită prezența.

Ștafeta a fost predată ulterior celor de la Irie Warriors, temerarii reprezentanți ai culturii Sound System din România. Cu vinilurile la purtător, I Sheba și Dani au pregătit terenul pentru main-event-ul serii : Deadly Hunta!

Intro-ul a sunat cam așa: A meee man, original Deadly Hunta pon di case! … și a început nebunia 🙂 La îndemnul său, întreg Setup-ul s-a ridicat în picioare și așa am rămas până la final. Carisma și energia debordantă oferită de artist nu te puteau lăsa să stai locului. Dacă la piese ca What A Fenomenon, If U Think  și Cry ne-am balansat ușor, la auzul celebrului hit Talk Out Loud am dat în fața scenei tot ce am avut mai bun din noi. Mitraliera Deadly Hunta părea că va avea muniție pentru toată noaptea 🙂

Înainte de a trece, muzical vorbind, prin Valley Of Death, Trevor Samuels (căci da! acesta este numele adevărat al artistului) a ținut să precizeze că Deadly Hunta nu poate fi ucis, deoarece muzica și spiritul său vor dăinui veșnic. Alte mesaje transmise publicului au fost ” Think Outside The box!” și, accentuat puternic, ”Don’t Judge A Book By It’s Cover!” O altă piesă care mi-a rămas în suflet datorită mesajului său extraordinar este Speak My Mind.

Magnificul artist a scos untul din noi, românește vorbind, atunci când Ganja Man, a răsunat puternic în difuzoare pe ritmuri jungle. Aceasta mi-a amintit de General Levy și de celebrele sale piese de acest tip. Refrenul acestei piese l-am cântat împreună, după ce am primit și un bis din partea Vânătorului.

Și cam acesta a fost spectacolul oferit de Deadly Hunta! Extraordinar și de neuitat!

După ce s-a terminat marele show, Irie Warriors și-au reluat locul la pupitru, iar noi am bătut steppa până târziu în noapte. Book of Life este una dintre piesele din setul băieților ce m-a impresionat.

A fost într-adevăr o sărbătoare reggae așa cum se cade și unul dintre cele mai tari concerte la care am avut șansa să iau parte. Singurul regret rămâne acela că publicul nu s-a prezentat în număr foarte mare, așa cum ar trebui să se întâmple la un eveniment la care capul de afiș este reprezentat de un artist de calibrul lui Deadly Hunta. La acest capitol încă avem mult de muncă.

Pe lângă prestația de pe scenă, am avut bucuria să îl cunosc și personal pe acest minunat artist. M-a surpins în mod plăcut naturalețea sa, credința în valorile promovate de muzica reggae și respectul arătat față de Creația Divină, chiar dacă ”His Religion Is Love!”, așa cum ne-a mărturisit. Mare om, mare caracter așa cum frumos o spune o vorbă din popor 🙂

ps1:  să mai dăm ceva din casă: dacă sunteți curioși cine l-a marcat, artistic vorbind, pe Deadly Hunta, căutați și ascultați Million Dan sau Bounty Killer. One love!

ps2: mai sus și mai jos puteți urmări două scurte filmulețe din seara cu pricina 🙂

Deadly Hunta @ Timișoara – Live

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *