Richie Stephens – Real Reggae Music

Melodiosul Richie Stephens va lansa pe data de 5 iulie 2013 un nou album, Real Reggae Music, la label-ul Pot Of Gold. Titlul noului LP de paisprezece piese este dat de către single-ul înregistrat acum două luni împreună cu veteranul U Roy, și care continuă să facă valuri printre ascultătorii genului de pe întreg mapamondul.

Pe Real Reggae Music îi vom mai putea asculta pe bunul său prieten Gentleman, dar și pe Alborosie sau pe Richie Campbell. Albumul reprezintă o colecție de piese clasice și autentice de reggae pe care Richie Stephens le-a remixat și digitalizat, iar reconstituirile pot fi cu ușurință confundate cu originalele. După cum veți observa în tracklist Richie Stephens, a realizat o astfel de reconstituire și pentru No Woman No Cry, pe care de abia aștept să o ascult. 🙂

Richie Stephens a urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de unsprezece ani, cucerindu-i pe cei prezenți datorită vocei sale aparte. În 1984 a înregistrat prima piesă, iar în anii ’90 a lansat mai multe albume. După această perioadă a luat o pauză mai lungă, dedicându-se producției. Tragica moarte a fiului său a consemnat și reîntoarcerea lui Richie în boxele asculătorilor de reggae, el lansând albumul gospel God Is On My Side, în 2011 și Live Your Life, împreună cu Gentleman, în 2012.

Avem plăcerea să ascultăm în continuare piesa Murdah, inclusă pe album, și să ne reamintim de clipul realizat pentru Real Reggae Music. Enjoy!

Richie Stephens feat U-Roy – Real Reggae Music 

TRACKLIST:

01. Real Reggae Music feat. U Roy
02. Murdah
03. Tougher Than Before
04. Knock Knock Knock
05. Set It Off
06. World Gone Mad feat. Gentleman & Alborosie
07. No Woman No Cry
08. He's Blocking Me
09. Loving You Means Everything
10. Where Are You
11. Rescue Me
12. True Believer In Love feat. Richie Campbell
13. I Found Heaven
14. Let Jah Will Be Done

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

richie stephens real reggae music zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *