Congo Natty – Jungle Revolution

Într-o lume în care drum n bass-ul strălucește sub luminile reflectoarelor și într-una în care acesta este stricat des de influențe pop sau trance, au apărut și producători care au uitat valoarea roots a acestuia.

Congo Natty aka Rebel MCConquering LionBlackstarTribe Of IssacharX Project sau Ras Project este hotărât în 2013 se ne prezinte un nou material RaggaJungle care își propune să aducă în boxele ascultătorilor mesaje conscious și să readucă aminte celor care au uitat de originile acestui gen muzical.

Jungle Revolution este numele noului album semnat de către Congo Natty, unde artistul și totodată producătorul îi are alături pe Nanci Correia, Daddy Freddy, Tippa Irie, General Levy sau Lady Chann, pentru a numi doar cinci.

Pe scurt, Jungle Revolution reprezintă un album în care o armată de mc este gata să ne uimească cu un flow senzațional pe cele mai tari beaturi jungle, agresându-ne cu mesaje conscious. Acest LP a fost lansat la label-ul Congo Natty și este primul al artistului după Born Again, apărut în 2005.

Stilul diferă. Spre exemplu, pe Jungle Souljah avem parte de un stil afro-soul însoțit de o chitară spaniolă mixat cu multe breakbeatsRevolution reprezintă un imn rasta în care se vorbește despre libertate politică, iar pe instrumental apar multe metallic breakbeats, iar Get Ready impresionează datorită bpm-ului ridicat. Nu Beginingz are parte de multe influențe dubstep.

Vă propun în continuare să ascultați mai sus piesa Nu Beginingz și mai jos tot albumul, fără bonus track, singurul inconvenient fiind acela că piesele nu sunt așezate în ordinea de pe album. De asemenea, dacă doriți să vă aduceți aminte de clipurile filmate pentru promovarea lui Jungle Revolution, puteți viziona mai jos UK Allstars, Revolution și Jah Warriors. Maestre, liniște! Urmează Congo Natty!

Congo Natty & Benny Page Presents UK Allstars

Congo Natty feat Ras Buggsy, Nanci Correia & Iron Dread – Revolution

Congo Natty feat YT & Nanci Correia – Jah Warriors 

TRACKLIST:

01. Jungle Souljah (feat. Rebel MC & La La & The Boo Ya)
02. Uk Allstars (feat. Rebel MC, Tenor Fly, Top Cat, General Levy, Tippa irie, Sweetie Irie & Daddy Freddy) [Congo Natty Meets Benny Page Mix]
03. Revolution (feat. Rebel MC, Nanci Correia, Phoebe “Iron Dread” Hibbert & Ras Buggsy)
04. Get Ready (feat. Rebel MC, Tenor Fly, Daddy Freddy & Nanci Correia)
05. Jah Warriors (feat. Rebel MC, Nanci Correia, YT & Junior Congo Yosief Tafari) [Congo Natty Meets Vital Elements Mix]
06. Nu Beginingz (feat. Rebel MC & Sista Mary)
07. Jungle Is I and I (feat. Rebel MC & Lady Chann) [Congo Natty Meets Vital Elements Mix]
08. London Dungeons (feat. Rebel MC & Martha Kean) [Congo Natty Meets Boyson and Crooks Mix]
09. Rebel (feat. Rebel MC & 2Nice)
10. Micro Chip (Say No) [feat. Kaya Fyah, Phoebe “Iron Dread” Hibbert & Rebel MC]
11. Jungle Blues (Bonus Track)

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

congo natty jungle revolution zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *