Piero Dread – Real Vibes

Piero Dread este un alt artist italian care încearcă să calce pe urmele succesului lăsate de compatriotul său Alborosie. Piero Dread, pe numele său adevărat Piero Comite, nu este un nume nou pe scena reggae, el făcând parte în ultimii zece ani din trupa Franziska, câștigătoare a European Reggae Contest în 2007.

Piero Dread a decis în 2013 să urmeze o carieră solo, iar prima sa realizare din punct de vedere discografic o reprezintă albumul Real Vibes. Macaronarul mai lucrează ca muzician și producător și cu label-ul Bizzarri Records.

Pe Real Vibes, un album de cincisprezece piese dintre care două versiuni dub distribuit de Goodfellas, marea majoritate a instrumentalelor a fost realizată de către italienii de la Smoke Band, dar albumul aduce în prim-planul ascultătorilor și producții semnate de House Of Riddim (Austria), Oneness Records (Germania) sau Ambassa (Goldcup Records). Pe acest material vom regăsi și patru invitați, adică pe Jah Sun, Askala Selassie, Raphael și Mojo Morgan.

Real Vibes este un album roots, echilibrat care cu siguranță va cuceri inimile ascultătorilor de reggae. Un nou star italian pare a străluci pe cerul acestei scene. Vă propun să ascultați în continuare de pe Real Vibes piesele Mama Earth Chant, Leave You No More, Inna Me Yard și Pay The Price, ce este deja hit. Audiție plăcută!

Piero Dread – Leave You No More

Piero Dread feat Askala Selassie – Inna Me Yard

Piero Dread feat Raphael – Pay The Price 

 

TRACKLIST:

1. Live In Love
2. Leave You No More
3. Time Is Getting Rough feat Jah Sun
4. Forever
5. See Dem A Fight
6. Inna Me Yard feat Askala Selassie
7. When You Stay
8. Pay The Price feat Raphael
9. Ganja Business
10. Mama Earth Chant
11. See You Later feat Mojo Morgan
12. Purification
13. Turn Up The Radio
14. Ganja Biz Dub
15. Pay The Dub

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

piero dread real vibes zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *