Mr Levy – Culoarea Din Viața Ta

Sekei Levi (născut pe 21 mai 1983, Cluj-Napoca), cunoscut sub pseudonimul de Mr Levy (ex Câinele aka So’ldat), este primul artist reggae din Transilvania. Încă de la o vârstă fragedă Mr Levy prezintă un interes pentru muzică şi desen. La vârsta de șaisprezece ani îşi începe cariera artistică alături de Kero (graffer, locul 3 mondial) şi astfel se întemeiază trupa Dilema. Trupa se destramă după aproape un an, iar Mr Levy se alătură crew-ului Anexa 1, trupă alcatuită din deja din trei membrii, doi din Dej iar cel de-al treilea din Zalău. Cam așa sună descrierea de început preluată de pe pagina de facebook a lui Mr Levy.

De aici încolo, totul este istorie. În dreptul lui Mr Levy am putut înregistra în ultimii ani mai multe colaborări de marcă alături de nume importante ale hip-hop-ului din România. De asemenea, artistul din Cluj-Napoca a lansat o serie de piese reggae remarcabile, dintre ele dorind să vă aducem aminte de Și Când Plâng Eu Râd, un track foarte popular chiar și în 2013.

Ce îi lipsea lui Mr Levy? Cu siguranță un album.. Astfel, începutul lunii noiembrie 2013 va aduce pentru acest artist sută la sută independent, lansarea primului album din carieră: Culoarea Din Viața Ta. Și pentru a ne demonstra că nu a stat degeaba în toți acești ani petrecuți aproape de muzică, Mr Levy ne oferă un material adevărat ce conține nu mai puțin de douăzecișidouă de piese, un skit și un intro.

Genurile muzicale care se îmbină pe Culoarea Din Viața Ta sunt genurile preferate de Mr Levy, adică reggae, dancehall, ragga, hip-hop, new roots, soul, dar și dubstep. De asemenea, impresionează numele din dreptul colaborărilor și vom enumera aici, floarea cea vestită a hip-hopului autohton, adică: C.I.A., Cedry2kAis The Chef, Cumicu, DOC, Villy, DJ Undoo sau FDD aka Freakadadisk.

Cum nouă ne place mai mult genul reggae, nu putem să nu remarcăm și să salutăm cu admirație conlucrările cu Straika D și Monsieur Lezard, doi artiști care domiciliază în Franța. Personal, de abia aștept să pot asculta cap coadă piesele One Love și Mi-e Dor, semnate alături de cei doi.

Noi ne putem delecta în continuare cu piesele Superstar, Nu-i Bai, Lași Sau Eroi, Culoarea Din Viața Ta, Educație Fizică și cu Cine Sunt / Acolo. De asemenea, vă mai propunem un live pentru Hai Simte-te Bine, înregistrat la Bucharest Reggae Weekend 2013.

Susțineți-vă artiștii locali! Cel mai bun mod în care puteți face acest lucru este acela de a le cumpăra materialele. În concluzie, dacă vă place ce auziți de la Mr Levy , ar fi drăguț să deschideți e-mail-ul și să dați niște precomenzi. ONE LOVE!

Mr Levy feat C.I.A. – Nu-i Bai

Mr Levy feat Cedry2k- Lași Sau Eroi – Video

Mr Levy feat 1,2 (Ais the Chef & Cumicu) & Dj Undoo – Culoarea Din Viața Ta

Mr Levy feat DOC – Educație Fizică

Mr Levy – Cine Sunt / Acolo – Video

Mr Levy – Hai Simte-te Bine – Live @ Bucharest Reggae Weekend 2013

TRACKLIST:

1. Intro
2. Cine Sunt
3. Rutina feat Chackal & DJ Faibox
4. S.O.S. feat Rashid (C.I.A.) & DJ I Gura
5. La Orice Show
6. Culoarea Din Viata Ta feat 1,2 (Ais The Chef & Cumicu) & DJ Undoo
7. All Over The World feat Alma & DJ Wicked
8. One Love feat Straika D
9. Educatie Fizica feat Doc
10. Skit
11. Calduri Tropicale feat Villy
12. Am Nevoie feat FDD
13. Superstar
14. Maria Del Sol feat Mario V
15. Lasi Sau Eroi feat Cedry2k
16. Nu Ai Limite
17. Hai Simte-te Bine
18. Oh Baby
19. Tu Nu Vezi feat Villy
20. Mi-e Dor feat Monsieur Lezard
21. Nu-i Bai feat C.I.A.
22. Noul Dans feat DJ Mack
23. Vreau Aer
24. Acolo

Buy from mrlevy.ro

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

mr levy culoarea din viata ta zona reggae

2 Comments

  1. Forever Roots Culture Love

  2. “Care e dragostea din viata ta ?” Oare asta a vrut sa spuna cu numele albumului ? cred ca da,Love Rastafarai

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *