Midnite – Same I Ah One EP

Cei de la Midnite, conduși fiind de către solistul Benjamin Vaughn, continuă seria release-urilor pe 2013. După ce ne-au prezentat albumele Free Indeed, Children Of Jah Dubs și Be Strong, trupa din Insulele Virgine revine la final de an cu un nou EP de excepție, intitulat Same I Ah One. În plus, Midnite mai plănuiau ca tot în 2013 să ne propună spre ascultare și LP-ul Lion Out Of Zion, asupra căruia, din păcate, nu au mai apărut informații noi în ultima perioadă de timp.

Same I Ah One EP, un material roots produs de către I Grade Records și Zion I Kings, conține trei piese, interpretate de Midnite alături de Pressure Busspipe, Lutan Fyah și Ras Batch, o variantă dub și trei remixuri realizate pentru piesa care oferă și numele EP-ului.

Acest EP care sună într-un mare fel reprezintă doar un mic preview al albumului Beauty For Ashes, programat pentru luna ianuarie a lui 2014 și pe care, din câte se pare, vor fi incluse și cele trei piese de pe EP. Same I Ah One EP este presărat, ca toate materialele Midnite, de versuri tip conscious, iar producția muzicală este colosală. Un material de excepție, care clar nu trebuie ratat.

Printre muzicienii care au lucrat pe Same I Ah One EP se numără Wilburn “Squidly” Cole (tobe), David “JAH David” Goldfine (bass, chitară și kette), Laurent “Tippy I” Alfred (clape, clavietă și percuție), Andrew “Moon” Bain (chitară), Padraic Coursey (chitară), Balboa Becker (trombon și trompetă) și Garrett Kobsef (saxofon). Vă putem propune în continuare spre ascultare, pe lângă Same I Ah One, deja prezentată, și When JAH Arise, Weather The Storm și Same I Ah Dub. Audiție plăcută!

Midnite feat Pressure – Same I Ah One

Midnite feat Ras Batch – Weather The Storm

 

Midnite feat Pressure – Same I Ah Dub

TRACKLIST:

01. Same I Ah One feat Pressure
02. When Jah Arise feat Lutan Fyah
03. Weather the Storm feat Ras Batch
04. Same I Ah Dub feat Pressure
05. Same I Ah One Digital Ancient Remix feat Pressure
06. Same I Ah One Liondub Remix feat Pressure
07. Same I Ah One the Graduate Remix feat Pressure

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

midnite same i ah one ep zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *