Injektah | ZO | Digital Selekta @ La Gazette, Cluj-Napoca / 18 ianuarie

Sâmbătă, 18 ianuarie, ne vedem La Gazette (str Calarasilor nr 1, Cluj-Napoca) pentru o petrecere reggae / dub / dubstep.

Line-up:

Injektah

TM | FIYAH BURN SOUND

Injektah este unul din primii promoteri ai culturii reggae in Romania .Inginer de studio, producator, dj , scratcher, instrumentist, portofoliul sau include o gama vasta de cunostinte si modalitati de exprimare muzicala.

Genurile abordate sunt roots reggae, dancehall, jungle, dubstep si chiar world music. A colaborat cu multi artisti ai scenei underground , in evidenta iesind albumele produse pentru Pacha Man, seturile si jamsessionurile istorice alaturi de DJ Vasile, showurile incendiare alaturi de FIYAH BURN SOUND sau expeditiile tropicale alaturi de DUBASE, LEYZABOY si BABALONIA SOUNDCLASH.

Un dj care te poarta intr-o lunga calatorie in sunet, Injektah aprinde orice public sau ring de dans!

ZO

CJ | Subfeleac

Nascut în Hunedoara si stabilit în Cluj-Napoca, dupa 3 ani de activitate de promoter, Zo si-a început activitatea de Dj. Mixeaza linii de bass din genuri precum dub, reggae si dubstep rezultatul fiind o bataie mult accelerata a inimii publicului.

Digital Selekta

CJ | Dirty Beats

Digital Selekta, pe numele sau real Hadarean Paul-Sebastian, reprezinta un dj / selecta din Cluj-Napoca a carui deviza este: Work hard, stay positive, and good things will happen.

Digital Selekta este pasionat printre altele si de muzica dub si jungle.

Support: 

5 lei pana la ora 00:00
10 dupa.

injektah, zo, digital selekta la gazette, cluj-napoca zona reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe evenimente reggae!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *