Tarrus Riley – Love Situation

Artist: Tarrus Riley
Album: Love Situation
Label: Zojak World Wide | Cannon Productions | Jukeboxx Productions | BMSG
Data lansării: 4 Februarie 2014
Format: Digital | CD

Jamaicanul Tarrus Riley aka Singy Singy s-a născut pe 26 aprilie 1979 în Bronx, New York și este fiul artistului Jimmy Riley. Tarrus Riley a impresionat încă de la debut datorită vocii sale aparte, extrem de melodioase, dar și datorită versurilor sale bine legate izvorâte din ideile credinței Rastafari.

Până în prezent, cel supranumit Singy Singy a lansat nu mai puțin de cinci albume, toate în colaborare cu saxofonistul și producătorul Dean Fraser: Challenges (2004), Parables (2006), Contagious (2009), Mecoustic (2012) și Love Situation (2014). Despre ultimul LP vom povesti puțin astăzi. De menționat este faptul că toate cele cinci albume diferă ca stil, Tarrus Riley oferindu-ne de fiecare dată ceva nou.

Love Situation este un album de șaptesprezece track-uri, între care sunt incluse și două remixuri, pentru piese mai cunoscute ca One Drop și To The Limit. Stilul în care este încadrat materialul este cel rocksteady, muzica artistului teleportându-ne în Jamaica în mijlocul anilor ’60.

La partea de producție pe lângă Dean Fraser, mai apar și Shane C. BrownMitchum Khan Chin sau Jordan McClure, iar la cea de mixaj ne întâlnim cu Brown & Romel Marshal. Love Situation este un album lansat la patru label-uri diferite: Canon, Jukeboxx Productions, BMSG și Zojak Worldwide. 

Pe noul LP avem parte și de invitați care mai de care mai speciali, cum ar fi Big Youth, Mr Cheeks, U-Roy, Whippa Demus sau chiar Konshens. Love Situation este un album bine lucrat, tip tribut, pentru o eră în care muzica rocksteady era la putere. Tarrus Riley a declarat referitor la această nouă creație următoarele:

Special thanks to the engineers, singers and players of instruments for lending their expertise on this project. Extra-special salute to the legends of the indigenous Jamaican genre of music called rocksteady, also called lovers rock, in other parts of the world.

În continuare, avem plăcerea să vă propunem spre ascultare de pe acest album care se înscrie cu siguranță între cele mai bune ale lui 2014, piesele Five DaysDem A Watch, One Drop (remix), Burning Desire, Lost For Words ‘Speechless’ și un live pentru 123 I Love You, urmând să revenim în cel mai scurt timp și cu noi track-uri. Audiție plăcută și pace în suflet!

Tarrus Riley – Dem A Watch

Tarrus Riley – One Drop (remix)

 

Tarrus Riley – Burning Desire

Tarrus Riley – Lost For Words ‘Speechless’

Tarrus Riley – 123 I Love You – Live

TRACKLIST:

01. Intro - Love Situation
02. 123 I Love You
03. Lost For Words 'Speechless'
04. Welding Skit (taken From I-Roy Welding)
05. Burning Desire
06. A Lifetime Skit
07. Five Days feat. Big Youth & Mr. Cheeks
08. Cry No More feat. Dean Fraser
09. Dem A Watch 'Wanna See Us Break Up'
10. Cum Get Your Ish
11. One Drop (Remix)
12. Special Occasion feat. Whippa Demus
13. To The Limit (Remix) feat. Konshens
14. Thank You
15. Version Of Love 'My Story'
16. Sail Away 'Stepping Out' feat. U Roy
17. Food For Thought

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

tarrus riley love situation zona reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *