Red Eye Riddim

Artiști: Gappy Ranks, Lady Ann, Clinton Sly, Mandinka Warrior, Redwan, Dark Angel
Producător: Blend Mishkin
Label: Cast-A-Blast
Cat. no.: DIGICAB 222
Data lansării: 7 Aprilie 2014
Format: Digital

Avem plăcerea de a vă prezenta un nou Riddim, creat de producătorul și DJ-ul grec Blend Mishkin. Riddim-ul va purta eticheta propriului său label, Cast-A-Blast Recordings, și este intitulat Red Eye Riddim.

Pentru început, vă invităm să ascultați mai jos versiunea lui Gappy Ranks pe acest material, o reinterpretare a hitului său Boom Draw, dar și Good Sensi, track-ul semnat de către Mandinka Warrior, urmate de către întregul mix cu Clinton Sly sau Lady Ann prezenți pe track-uri.

Gappy Ranks – Boom Draw

Mandinka Warrior – Good Sensi

Red Eye Riddim Preview Mix

Un lucru interesant în legătură cu acest Riddim este faptul că, înainte de anunțarea oficială a titlului, Blend Mishkin a postat instrumentalul pe Soundcloud, îndemnând fanii să găsească un nume potrivit pentru acesta, urmând ca cel care va avea cea mai inspirată sugestie să fie recompensat cu un download al întregului material.

Red Eye Riddim conține șapte piese, dintre care șase sunt versiuni vocale, și ultima reprezintă varianta instrumentală. Cinci dintre cei șase artiști prezenți la microfon livrează versiuni vocale ce au ca subiect comun marijuana. Singurul care se abate de la regulă este Redwan, care alege să își exprime dragostea sa pentru o domnișoară specială.

Instrumentalul combină într-un mod natural elemente aparținând unui stil vintage, precum sample-uri din piese renumite, cu elemente contemporane ale muzicii electronice, cum ar fi percuția tipică genului trap, aceasta reușind cu succes să aducă un aer fresh în peisajul reggae al acestei primăveri.

Datorită alegerii făcute pentru titlul Riddim-ului, a folosirii unor sample-uri foarte cunoscute, și a mesajului transmis de artiști, acest material are toate ingredientele necesare pentru a deveni un nou ganja-anthem.

Dacă doriți să auziți piese de pe acest Riddim în contextul unui mix, vă invităm să vă delectați cu cea mai nouă creație semnată de DJ RootBwoy, cea intitulată Roots, Dub, Digital, disponibilă spre ascultare aici.

TRACKLIST:

01 - Mandinka Warrior - Good Sensi 
02 - Gappy Ranks - Boom Draw 
03 - Lady Ann - Sensi 
04 - Dark Angel - Herbsman
05 - Clinton Sly - Pressure Me 
06 - Redwan - Need You Girl 
07 - Red Eye (Version)

Buy from JunoDownload

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi riddim-uri reggae!

Red Eye Riddim [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *