быстро кредит на карту займ круглосуточно микрозаймы наличными онлайн срочно срочный кредит на карту онлайн займы на кредитную карту онлайн деньги на карту онлайн срочный заем на карту микрокредит онлайн быстро займ на карту быстро онлайн срочный займ на карту круглосуточно займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Blue Nipple Boy @ Silver Church, București / 14 mai

Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul United si videoclipul piesei cu acelasi nume pe data de 14 mai, in Silver Church (Calea Plevnei nr 61, Bucuresti). Pentru ca este o lansare speciala, intrarea este libera si neconditionata.

United este primul material discografic Blue Nipple Boy sub forma unui EP de patru piese, trupa lansandu-si pana in prezent toate piesele numai in varianta single.

“Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate “antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi. Asa ca, United! – Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.

Special Guests:

Lazy Friday (live)
Julius DJ (warm-up & after party)
Peejay Vincent (djembe / ikhaya Band)
Denis Matei (chitara)

lansare blue nipple boy zona reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *