Blue Nipple Boy @ Silver Church, București / 14 mai

Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul United si videoclipul piesei cu acelasi nume pe data de 14 mai, in Silver Church (Calea Plevnei nr 61, Bucuresti). Pentru ca este o lansare speciala, intrarea este libera si neconditionata.

United este primul material discografic Blue Nipple Boy sub forma unui EP de patru piese, trupa lansandu-si pana in prezent toate piesele numai in varianta single.

“Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate “antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi. Asa ca, United! – Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.

Special Guests:

Lazy Friday (live)
Julius DJ (warm-up & after party)
Peejay Vincent (djembe / ikhaya Band)
Denis Matei (chitara)

lansare blue nipple boy zona reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *