Hollie Cook – Twice

Artist: Hollie Cook
Album: Twice
Label: Mr Bongo Records
Data lansării: 12 Mai 2014
Format: Digital | CD | Vinyl LP | Casetă (ediție limitată)

Hollie Cook, fiica toboşarului Paul Cook, membru al formaţiei Sex Pistols, a lansat pe 12 mai 2014 cel de-al doilea album de studio din carieră, unul numit Twice. Acesta urmează altor realizări discografice precum Hollie Cook (2011) şi Prince Fatty Presents Hollie Cook in Dub (2012).

De producția generală a acestui material s-a ocupat același Prince Fatty, care a mai contribuit în 2014 și la superbul LP, Prince Fatty vs Mungo’s Hi Fi. Interesant de știut despre Twice este că acest album a fost unul la care fanii au contribuit financiar înainte de release, astfel Hollie Cook dorind parcă să dovedească faptul că dispune de un public fidel.

Noul material, care poartă însemnele label-ului Mr Bongo Records conține nouă piese și a apărut în format digital, ca CD, ca vinyl, dar și în format de casetă 🙂 Hollie Cook impresionează pe noua creație datorită stilului său aparte, reușind să îmbine perfect natural elemente reggae, pop, disco și puțin gospel, sound-ul final fiind unul total original, diferit de tot ce putem asculta pe piața muzicală în 2014.

Twice impresionează din punctul de vedere al producției, una lucrată până în cele mai fine amănunte. De asemenea, felul în care Hollie Cook cântă demonstrează încă o dată pasiunea acesteia pentru muzica reggae. Poate un aspect mai puțin reușit al acestui material este acela al monotoniei, majoritatea track-urilor abordând același subiect și urmărind parcă aceeași linie melodică. Poate paradoxal, pentru mine, acest lucru devine relaxant, așa că cel mai bine ar fi să dați play și să lăsați limbajul trupului să judece noul album semnat de Hollie Cook.

În continuare, vă puteți delecat cu clipul piesei Looking For Real Love (mai sus), dar și cu întreg materialul (mai jos). Enjoy!

Hollie Cook – Twice – Full Promo

 

TRACKLIST:

01. Ari Up
02. 99
03. Desdemona
04. Tiger Balm
05. Postman
06. Looking For Real Love
07. Superfast
08. Twice
09. Win Or Loose

Download on itunes

Buy from Holliecook.com

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Hollie Cook - Twice - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *