Raging Fyah – Destiny

Artist: Raging Fyah
Album: Destiny
Label: Soulbeats Records
Data lansării: 16 Iunie 2014
Format: CD | Digital | Vinyl (doar Japonia)

Cei de la Raging Fyah au lansat pe data de 16 iunie 2014 cel de-al doilea album din carieră, intitulat Destiny. Acesta a fost livrat către fani cu ajutorul casei de discuri Soulbeats Records și urmează materialului Judgement Day (2011). De altfel, Destiny pare o prelungire naturală a acestuia, doar că băieții par că în ultimii trei ani și-au îmbunătățit serios skill-urile.

Raging Fyah este o trupă alcătuită în 2014 din următorii cinci: Kumar Bent (solist), Anthony Watson (tobe), Delroy Hamilton (bass), Demar Gayle (clape) și Courtland White (chitară). De altfel, una dintre cele mai tinere și promițătoare trupe ale Jamaicăi nu și-a schimbat componența încă de la înființare, din 2006, semn că cei cinci sunt nu doar colegi de formație, ci și foarte buni prieteni. Nu avea să fie altfel, având în vedere că Raging Fyah a luat naștere pe băncile școlii de muzică numite Edna Manley College, din Kingston, Jamaica.

Destiny este un album de unsprezece piese care se încadrează perfect în genul roots reggae, presărat cu ușoare influențe jazz, africane și gospel. Felul în care sună materialul poate să reprezinte viitorul acestui gen muzical, deși el ca fundație se bazează tot pe munca unor artiști precum Bob Marley, Third World, Peter Tosh sau Zap Pow.

Versurile de pe material sunt conscious și înălțătoare, au la bază credința Rastafari, și ne învață cum să facem față diverselor obstacole apărute în viață și de asemenea ne îndeamnă să luptăm pentru dreptate și adevăr.

În continuare, vă propunem spre ascultare de pe noul album piesele First Love, Nah Look Back și Jah Glory, acestea trei cu tot cu video, Barrier și Step Outta Babylon, ultima dintre ele și în format original, dar și ca live (mai sus). Maestre, muzica! Audiție plăcută!

Raging Fyah – First Love – Video

Raging Fyah – Nah Look Back – Video

Raging Fyah – Jah Glory – Video

Raging Fyah – Barrier 

 

Raging Fyah – Step Outta Babylon

 

TRACKLIST:

01. Fight
02. First Love
03. Africa
04. Feel Jah Love
05. Mankind
06. Brave
07. Barriers
08. Step Outta Babylon
09. Nah Look Back
10. Jah Glory
11. Dance With You

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Raging Fyah - Destiny - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *