Rebelution – Count Me In

Artist: Rebelution
Album: Count Me In
Label: 87 Music | Easy Star Records
Data lansării: 10 Iunie 2014
Format: Digital | CD | Vinyl

Trupa californiană Rebelution a lansat pe data de 10 iunie 2014 cel de-al patrulea album de studio al carierei, Count Me In. Acesta urmează celorlalte realizări discografice: Courage To Grow (2007), Bright Side Of Life (2009) și Peace Of Mind (2012) și marchează zece ani de carieră pentru americani.

În prezent, trupa Rebelution este alcătuită din Eric Rachmany (chitară, voce), Marley D Williams (bass), Rory Carey (clape) și Wesley Finley (tobe). Albumul Count Me In a fost lansat la label-ul propriu 87 Music în parteneriat cu Easy Star Records.

Count Me In este un material de unsprezece piese înregistrat la studiourile Circle House Studios și Steakhouse Studios, iar pe partea de mixaj și master s-a lucrat cu Bernie Grundman și Errol Brown. Pe partea de colaborări avem parte de două nume colosale, Collie Buddz și Don Carlos.

Too blessed to be stressed este un catch-phrase pe care-l putem auzi de mai multe ori pe parcursul albumului, iar aceasta pare a fi și deviza formației. Count Me In reprezintă un melanj de avânt tineresc și experiență muzicală, track-urile fiind injectate cu optimism și pozitivitate, încuranându-i pe fani să rămână pro-activi. De asemenea, încă din titlu se observă faptul că americanii cred cu tărie în unitate și colaborare, două elemente esențiale pentru o lume mai bună.

Eric Rachmany, solistul trupei, a declarat următoarele cu privire la Count Me In:

From writing these songs to mixing and mastering the album, we were involved in every step…We’re becoming comfortable expressing ourselves, both in the studio and on stage. This album was truly fun to make, it’s an honest expression of who we are.

Mai sus, aveți posibilitatea de a asculta întregul material semnat de Rebelution, dar și de a vă putea delecta cu toate versurile de pe Count Me In. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Count Me In
02. De-Stress
03. More Love
04. Fade Away
05. Lost In Dreams
06. Hate To Be The One feat Collie Buddz
07. Notice me
08. Roots Reggae Music feat Don Carlos
09. Counterfeit Love
10. Against The Grain
11. Invasion

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Rebelution - Count Me In - Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *