The Dream Diggers & Fane feat Vapsi – War – Video

The Dream Diggers reprezintă numele unui nou proiect muzical românesc, unul dedicat muzicii bass. The Dream Diggers înseamnă Low Freq și Inward String, iar băieții pregătesc un prim album pentru această toamnă.

Din câte se pare materialul se va intitula Fear Is A Lie, iar o primă piesă extrasă de pe acesta putem asculta și noi în continuare. Aleasa se numește War și reprezintă o colaborare cu Fane pe partea de compoziție muzicală și cu Vapsi aka Theo Vapor (solist Basska) pentru partea de interpretare.

War, o piesă care dispune de influențe grime și drum & bass, impresionează mai ales datorită calității producției, dar și a flow-ului de foc oferit de Vapsi, cât și clarității cu care acesta pronunță cuvintele în engleză, între el și mc-ii de afară de top neexistând nicio diferență.

Și așa cum spune și comunicatul de presă: piesa War nu este numai despre petrol sau despre veșnica luptă între Est și Vest, este despre conflictul permanent pe care omul îl are cu semenul său.

Clipul acestei piese reprezintă o animație de nota zece care folosește multe elemente urbane, realizată de către Vali Chinchișan. Vizionare plăcută!

The Dream Diggers & Fane feat Vapsi - War - Video - Zona Reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *