Lloyd Brown – LB50

Artist: Lloyd Brown
Album: LB50
Label: Riddimworks Productions | Phoenix Music International
Data lansării: 30 Mai 2014
Format: Digital

Iubitorii muzicii reggae de calitate cunosc faptul că Lloyd Brown lansează unul sau poate două materiale anual, iar majoritatea acestora au fost votate în topul celor mai bune la vremea lor. Artistul revine în atenția noastră în 2014 cu materialul LB50, unul care conține nouăsprezece piese și care poartă sigla label-urilor Riddimworks Productions și Phoenix Music International.

Această realizare discografică, cea de-a optsprezecea din carieră, urmează altor două bijuterii muzicale, făcând aici referire desigur la Rootical (2013) și la New Veteran (2013). LB50 celebrează cincizeci de ani de viața pentru Lloyd Brown, împliniți în luna martie a lui 2014.

Ascultând piesele, nu putem omite faptul că numele lui Bitty McLean apare la co-producție pe My Sound, iar piesa lovers rock All About You folosește un sample din Country Living, interpretată de The Mighty Diamonds. Pe partea de producție Lloyd Brown a lucrat cu Joe Fraser, Lloyd Campbell, Mike Brooks și Zion I Kings sau cu label-urile Rootdown Records și Homefront Productions, pentru a enumera doar câțiva participanți la acest proces.

De asemenea, este de remarcat faptul că în dreptul invitaților îi regăsim pe Sarjant D, pe Patrick Anthony sau pe fiul său, Courtney Brown, care astfel își face debutul în muzică. O piesă mai specială este reprezentată de remixul realizat pentru Ain’t That Peculiar, una înregistrată în colaborare cu regretatul Marvin Gaye și cu Danny Sprang.

Așa cum ne-a obișnuit, Lloyd Brown își folosește talentul pentru a ne oferi un album melodios și armonios, unul pe care se combină cu stil și versuri mai dulci, dar și altele mai amare, totul într-un cadru setat de instrumentație live. LB50 este un material despre care se poate spune că posedă un vibe bun și care menține ștacheta ridicată la același nivel setat de precedentele release-uri.

În continuare, avem plăcerea să vă propunem spre ascultare un mini-promo (mai sus), dar și remixul realizat pentru Ain’t That Peculiar. Enjoy!

Lloyd Brown feat Marvin Gaye & Danny Sprang – Ain’t That Peculiar (remix)

TRACKLIST:

01. Fiddy feat Sarjant D
02. Standard Procedure
03. Ain't That Peculiar feat Marvin Gaye, Danny Sprang (remix)
04. Million Dollar Baby
05. My Sound feat Patrick Anthony (dubplate remix)
06. There You Are
07. Faith feat Courtney Brown
08. Hurt No More
09. Get It Right
10. Out of This World
11. Three Words
12. Do You Feel Me
13. Happy Earthday
14. On the Gravel
15. Greeting Song
16. All About You
17. You Just Don't Get It
18. Your Recipe
19. Happy New Year (Bonus Track)

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Lloyd Brown - LB50 - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *