Lovd Ones – Thicker Than Blood

Artist: Lovd Ones
Album: Thicker Than Blood
Label: Jahmen Music Group
Data lansării: 15 Iulie 2014
Format: Digital

Una dintre surprizele lui 2014 în materie de albume reggae de calitate o reprezintă materialul prezentat recent fanilor de către trupa americană numită Lovd Ones.

Aceștia au lansat pe data de 15 iulie 2014 primul album de studio din carieră, intitulat Thicker Than Blood, și totodată cel de-al doilea material discografic după Mountains And Valleys EP (2014). Albumul conține nu mai puțin de cincisprezece piese și poartă logo-ul label-ului Jahmen Music Group.

Deși grupul din Orlando este nou pe scena muzicii, succesul acestuia este garantat de prezența în trupă a lui Benjamin Benjah Thom, un artist specializat în genul urban pop și nominalizat de mai multe ori la premiul Grammy. Benjah se pare că și-a găsit acum rădăcinile sale reggae și alături de încă trei tipi este gata să ia cu asalt scena acestui gen muzical.

Pe Thicker Than Blood impresionează de asemenea și numele celor care apar în dreptul colaborărilor: de la jamaicanii Sizzla Kalonji și Luciano, până la Gonzo și E.N. Young, membrii Tribal Seeds, și de aici la Sonny Sandoval (P.O.D.).

În continuare vă invităm să descoperiți singuri frumusețea acestui album și în consecință vă lăsăm în compania clipurilor realizate pentru piesele Hold Onto Hope și Fiyah, dar și a tuturor track-urilor de pe material. Audiție plăcută!

Lovd Ones – Fiyah – Video

Lovd Ones – Thicker Than Blood – Full Promo

 

TRACKLIST:

01. Fiyah
02. My Lord feat Sizzla
03. Never
04. Don`t Let Go feat Hor!Zen
05. How Many Times
06. Slow Down feat Gonzo
07. Warm Eyes
08. The One
09. Rally Round
10. Morning Sun feat Luciano
11. Rio De Paz feat Sonny Sandoval
12. Through Bars
13. Hold Onto Hope
14. Babylon Land feat E.N. Young
15. Sail Away feat Leilani Wolfgramm

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Lovd Ones - Thicker Than Blood - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *