Natural Black – No Prejudice

Artist: Natural Black
Album: No Prejudice
Label: Triple T Production
Data lansării: 8 Iulie 2014
Format: Digital

Natural Black a lansat pe data de 8 iulie 2014 la label-ul Triple T Production cel de-al paisprezecelea album al carierei, numit No Prejudice. Artistul de treizecișinouă de ani născut în Guyana (America de Sud) ne oferă pe No Prejudice o colecție de cincisprezece piese mai noi sau mai vechi, care aparțin genurilor reggae, ska, dancehall, lovers rock și chiar gospel.

Pe partea de producție, Natural Black a fost ajutat de către oameni de pe întreg globul, de la Europa la Statele Unite ale Americii și de aici la Jamaica. Dorim să-i menționăm în continuare pe Omar Benjamin (Frenz Fi Real), Ricardo RedBoom Reid și Earl Smith (Home Grown Music), Kasha Campbell (Ghetto Lynxx Records), Hakan Kara (Yard Art Music), David Sitbon și Fabienne Romano (Dub Akom) și nu în ultimul rând T Smith (Triple T Production), de altfel și producătorul executiv al albumului.

Aproape toate piesele de pe No Prejudice au ca temă principală dragostea dintre semeni, versurile de tip conscious ale lui Natural Black completând tabloul de iubire și pace.

Ca o paranteză, dorim să notăm un episod mai puțin fericit l-a avut în centrul atenției pe Natural Black în 2012. La vremea respectivă artistul și-a tuns dread-urile, mărturisind că a făcut acest lucru pentru că nu ducea o viață în spiritul Rastafari și nu era demn de a avea dreadlocks. Pe de o parte, poate e mai bine așa decât să fi un fake rasta.

În continuare, avem plăcerea să vă propunem spre ascultare de pe acest material piesele Special Girl, înregistrată pe Heartwarming Riddim, Don’t Play With My Heart, cu tot cu video, No Prejudice, No More și  Africa Awaits, ultimele două interpretate pe Blue Skies Riddim și respectiv Life Cycle Riddim. Audiție plăcută!

Natural Black – Don’t Play With My Heart – Video

Natural Black – No Prejudice

 

Natural Black – No More

Natural Black – Arica Awaits

TRACKLIST:

01. Africa Awaits
02. No Prejudice
03. Rolling On
04. I'm on My Way
05. When Last
06. Don't Play My With My Heart
07. Feelings feat M'deon
08. Gimme Di Trees
09. Love Got a Way
10. Searching
11. Just Got Paid
12. This Will Be Over
13. No More
14. Give Me Your Love
15. Special Girl

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Natural Black - No Prejudice - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *