Yah Meek – World Cup Song – Video

Era și timpul ca un artist reggae să dedice un cântec echipei care a câștigat Cupa Mondială în 2014, proaspăt încheiată weekend-ul ce tocmai a trecut.

Yah Meek este numele acestui artist, iar gândurile sale se duc către echipa Germaniei, acest lucru fiind normal având în vedere că acesta trăiește de mai multă vreme în țara Mannschaft-ului. Piesa este intitulată simplu, World Cup Song, de video s-a ocupat bunul prieten al lui Yah Meek, Uwe Banton, iar muzica este compusă de către Shawn McCatty.

Dacă facem abstracție de atrocitățile comise în timpul și înaintea acestei Cupe Mondiale, despre care ne-au povestit YT și Navigator în piesa World Cup Report, din punct de vedere sportiv această întrecere a fost o reușită. De asemenea, echipa Germaniei merită felicitările noastre mai ales pentru faptul că a dovedit că este o echipă și știți cum se spune și în reggae: together, we are stronger.

Mai dorim să vă reamintim că între muzica reggae și fotbal a existat tot timpul o legătură, una promovată chiar și de către Bob Marley, legenda fiind surprinsă pe parcursul vieții în multe ipostaze cu piciorul pe minge. Enjoy!

Yah Meek - World Cup Song - Video - Zona Reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi videoclipuri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *