Jah Vinci – Ghetto Born

Artist: Jah Vinci
Album: Ghetto Born
Label: Grillaras Productions
Data lansării: 22 Iulie 2014
Format: CD | Digital

Data de 22 iulie 2014 a adus pentru Jah Vinci lansarea primului album din carieră, Ghetto Born, unul creat cu ajutorul label-ului Grillaras Productions. Noua creație numără douăsprezece piese, între care două colaborări de clasă cu Beenie Man și Junior Reid.

Pentru cei ce nu cunosc istoria lui Jah Vinci, trebuie menționat că acesta s-a făcut cunoscut la început datorită faptului că făcea parte din Portmore Empire aka Gaza, crew-ul care-l avea drept lider pe Vybz Kartel. În 2011, Jah Vinci a părăsit corabia și a pornit mai departe pe cont propriu, acesta nefiind niciodată doar un protejat al celui supranumit World Boss, ci impresionând deseori datorită vocii sale particulare și puternice.

Ghetto Born este un material produs de către Khabir Bonner (Grillaras Productions) cel care a avut grijă și de Life Of A King, albumul lansat de către Lutan Fyah în 2013. De asemenea, tot aici au mai contribuit și Tariq Smith și Xavier Prendergast, membrii Kamau Music.

După cum probabil vă dați seama din titlu, albumul vorbește despre dificultățile vieții în ghetourile din Kingston, abordate însă cu un ton optimist. Vocea matură a lui Jah Vinci capătă rolul de sfătuitor, experiențele despre care vorbește acesta făcându-l pe ascultător să înțeleagă cum poți trece peste în condiții de violență, foame și conflict. De asemenea, JAH este invocat de mai multe ori pe diferite piese de pe Ghetto Born, Jah Vinci arătându-ne astfel că credința este un element cheie în a supraviețui în situații de haos.

Din punct de vedere muzical, albumul este foarte divers, artistul jamaican trecând ușor de la reggae la dancehall, iar producția impresionează în mod plăcut. De asemenea, din punct de vedere liric artistul oferă un spectru larg al subiectelor, iar povestioarele de pe Ghetto Born au darul de a-ți capta atenția. Cu alte cuvinte, un debut bun pentru Jah Vinci care-i deschide drumul acestuia către o recunoaștere la nivel internațional.

Avem plăcerea să vă propunem în continuare spre ascultare de pe Ghetto Born mixul acestui material (mai sus), dar și piesele Don Of All Dons, Penitentiary, Stronger și We Taking Over. Audiție plăcută!

Jah Vinci feat Beenie Man – Don Of All Dons

Jah Vinci feat Junior Reid – Penitentiary

Jah Vinci – Stronger

Jah Vinci – We Taking Over

TRACKLIST:

01. Ghetto Born
02. Call On Jah
03. We Nu Trust Them
04. Don of All Dons feat Beenie Man
05. Jah a Guide We
06. Darling
07. Stronger
08. Penitentiary feat Junior Reid
09. We Taking Over
10. Jah Throne
11. Rude Boys and Police
12. The Conquering Lion

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Jah Vinci - Ghetto Born - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *