Max Romeo & Rominal – Father & Sons

Artist: Max Romeo, Rominal
Album: Father & Sons
Label: Charmax Music Productions
Data lansării: 19 August 2014
Format: Digital

Label-ul Charmax Music a lansat pe data de 19 august un nou album numit Father & Sons, care îi are ca protagoniști principali pe Max Romeo și pe doi dintre copiii acestuia, adolescenții Romario & Ronaldo Smith, cunoscuți sub supranumele de Rominal.

Father & Sons este un album la care a lucrat și saxofonistul Glen DaCosta și care conține douăsprezece piese, șase semnate de Max Romeo, cinci de către Rominal și una interpretată în colaborare între cei trei membrii ai familiei Smith. De asemenea, avem parte și de un invitat în persoana lui Jallanzo. Acest material realizează în mod natural predarea ștafetei muzicii reggae în familia Smith, totodată fiind elocvent faptul că tatăl reprezintă un model demn de urmat de către copii.

Tonul abordat pe acest album este unul conscious, iar ca stiluri regăsite avem parte de mult roots reggae, dar și de ceva dancehall, interpretat de Rominal pe track-ul Murder, pentru a oferi doar un exemplu.

Primul cântec înregistrat de către Rominal, Baby Girl, se întâmpla pe vremea când Ronaldo avea șapte ani, iar Romario nouă. Din câte observăm la o primă audiție, cei doi par a fi un fel de Stephen și Damian Marley mai mici. Spunem acest lucru în sensul în care unul dintre ei este puțin mai agresiv și par să-i placă beat-urile puternice, în timp ce celălalt este un maestru al refrenurilor datorită vocii sale cristaline.

Dacă Max Romeo reprezintă în momentul de față trecutul și prezentul, Rominal este un grup pentru care viitorul sună reggae. Noi vă invităm să ascultați în continuare nouă piese de pe Father & Sons, iar mai sus să vă delectați cu un scurt promo realizat de către cei trei. Audiție plăcută!

Max Romeo & Rominal – Father & Sons

 

TRACKLIST:

01. Max Romeo - Valley Of Death
02. Rominal - Dem Lie
03. Max Romeo - The Love Of Money
04. Rominal - Murder 
05. Max Romeo - Players In My Life
06. Rominal - Dream Boy
07. Max Romeo - Imagine
08. Rominal - More Love For The Children
09. Max Romeo - My Woman
10. Max Romeo & Rominal - Kids Are People Too
11. Max Romeo - Just A Tick Away feat Jallanzo 
12. Rominal - What's Wrong With The World?

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Max Romeo & Rominal – Father & Sons - Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *