SOJA – Amid The Noise And Haste

Artist: SOJA
Album: Amid The Noise And Haste
Label: ATO Records
Data lansării: 12 August 2014
Format: CD | Digital | Vinyl

Băieții de la SOJA aka Soldiers Of Jah Army, poate cea mai populară trupă de reggae din Statele Unite ale Americii, lansează pe 12 august 2014 la propriul label, ATO Records, cel de-al șaselea album al carierei, intitulat Amid The Noise And Haste.

Acesta urmează altor materiale discografice cum ar fi Peace In A Time Of War (2002), Dub In A Time Of War (2004), Get Wiser (2006), Born In Babylon (2009) și Strength To Survive (2012). În plus, cei de la SOJA și-au delectat fanii pe parcursul carierei și cu două EP-uri.

Pe Amid The Noise And Haste, americanii au lucrat pe partea de producție cu celebrul jamaican Supa Dups, unul care este este asociat cu nume mari ale industriei muzicii precum Capleton, Beenie Man, Bruno Mars, Rihanna sau Eminem, lucru care se observă din plin.

Băieții rămân și pe acest album fideli formulei de succes care a dat roade și în trecut. Astfel, SOJA continuă să vorbească pentru mase și o fac într-un stil pasional și familiar. De asemenea, de pe piese nu lipsesc nici mesajele sociale.

DAR, ce este diferit pe Amid The Noise And Haste este faptul că băieții ne cântă fiind acompaniați de invitați de renume precum Damian Marley, J Boog sau Collie Buddz, pentru a numi doar trei, iar sound-ul acestui material este per total magnific. Amid The Noise And Haste pare a fi fost gândit în așa fel încât să poate fi difuzat pe repeat la radio, în sensul bun al cuvântului, în sensul acela în care îl auzi pe Bob Marley pe radio și te bucuri 🙂

Stilul abordat pe album este clar modern roots, dar avem parte și de scurte bucăți de hip-hop asigurate în principal de către Alfred the MC și de Mala Rodriguez.

În continuare avem plăcerea să vă propunem spre ascultare un sampler al albumului (mai sus) și toate piesele de pe album (mai jos, mai puțin cele care figurează ca bonus track). De asemenea, vă invităm să ne aducem aminte și de clipul filmat pentru I Believe. Cu siguranță Amid The Noise And Haste va rămâne un album clasic pentru iubitorii de reggae de pretutindeni și să nu vă mirați dacă acesta va fi recompensat cu vreun Grammy. Enjoy!

ps: SOJA înseamnă în 2014: Jacob Hemphill (solist, chitară), Bobby Lee (bass, voce), Ryan Berty (tobe), Kenny Bongos (percuție), Patrick O’Shea (clape), Hellman Escorchia (saxofon), Rafael Rodriguez (trompetă) și Trevor Young (chitară).

SOJA feat Michael Franti & Nahko – I Believe – Video

SOJA – Amid The Noise And Haste – Full Album

 

TRACKLIST:

01. Tear It Down 
02. Your Song feat Damian Marley 
03. I Believe feat Michael Franti & Nahko
04. Easier feat Anuhea & J Boog
05. Shadow feat Trevor Young
06. Once Upon a Time
07. Promises and Pills feat Alfred the MC 
08. Signature 
09. She Still Loves Me feat Collie Buddz 
10. Wait 
11. Better 
12. Treading Water 
13. Lucid Dreams feat Nahko
14. Driving Faster feat Bobby Lee (bonus track)
15. Talking To Myself (bonus track)
16. Translation of One (bonus track)
17. Like It Used To feat Mala Rodríguez (bonus track)

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

SOJA - Amid The Noise And Haste - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *