Lord Bitum – Même Pas Mort

Artist: Lord Bitum
Album: Même Pas Mort
Label: 149 Records
Data lansării: 23 Iunie 2014
Format: CD | Digital

Lord Bitum este numele unui artist francez care a lansat vara aceasta la label-ul 149 Records primul album din carieră, unul numit Même Pas Mort. Noua creație conține nu mai puțin de șaptesprezece piese și reprezintă o combinație de reggae și dancehall, cu ușoare accente hip-hop, ska și jungle pe alocuri.

Deși Même Pas Mort este primul material discografic lansat de artist, Lord Bitum nu este străin de muzică. Acesta a petrecut pe scenă ultimii douăzeci de ani din viața sa, timp în care a participat activ la sesiuni sound system, a fost component în câteva trupe hip-hop sau a făcut senzație la primele ediții X Factor și The Voice, varianta franceză.

Cu siguranță Lord Bitum nu este un artist care-și caută originile muzicale în Kingston, ci mai degrabă în țara natală. Temele abordate pe Même Pas Mort nu sunt religioase și nu ating problemele ghetoului, dar sunt redactate în stil francez. Bineînțeles avem parte de multă iubire și pace presărată cu stil de către artist pe instrumentalele semnate de către 149 Band, flow-ul lui Lord Bitum impresionând, fiind de fiecare dată la înălțime.

Pe Même Pas Mort ne vom reîntâni și cu alți trei artiști de casă ai label-ului 149 Records. Este vorba despre Ras Mc Bean, Queen Omega și Jah Rain.

În continuare, avem plăcerea să vă propunem spre ascultare de aici mixul oficial al albumului, dar și piesele J’appelle, cu tot cu clip,  Regarde Les, Unite, Lady și Pour Les Intimes. Audiție plăcută!

Lord Bitum – J’appelle – Video

Lord Bitum feat Ras Mc Bean – Regarde Les

Lord Bitum – Unite

Lord Bitum feat Queen Omega – Lady

Lord Bitum – Pour Les Intimes

TRACKLIST:

01. Pour les intimes
02. Même pas Mort
03. Loin d'elle
04. Regarde les feat Ras Mc Bean
05. Maman
06. Big Up
07. J'appelle
08. Douce Connerie
09. Skaterlude
10. Lady feat Queen Omega
11. Je ne lâcherais pas l'affaire
12. Ode à l'amour
13. Unité
14. Positif
15. Faut Taffer
16. Red ina Babylon feat Jah Rain
17. Red ina Jungle

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Lord Bitum - Même Pas Mort - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *