Midnite – Stand The Test

Artist: Midnite
Album: Stand The Test
Label: Iaahden Sounds
Data lansării: 14 August 2014
Format: CD | Digital

Trupa Midnite a colaborat recent cu label-ul Iaahden Sounds, provenit din țara lor natală, pentru a lansa cel de-al doilea album al anului 2014, unul numit Stand The Test. Astfel, numărul materialelor discografice lansate de-a lungul timpului de Midnite se învârte acum undeva în jurul numărului cincizeci.

Stand The Test este un album lansat în format de CD și digital la mijlocul lui august 2014 și a fost precedat de către trei single-uri: Ina Culcha, Stand The Test și Upfull Day apărute pe piață undeva în iunie. Conform cercetărilor noastre aceasta este prima colaborare realizată între Midnite și Iaahden Sounds.

Diferit pe Stand The Test față de ultimele materiale semnate de Midnite este faptul că dispunem aici de o îmbinare a genurilor jazz, hip-hop și reggae. Dacă din punct de vedere liric solistul Benjamin Vaughn impresionează încă o dată, fanii mai vechi ai acestei trupe vor fi surprinși de stilul diferit al instrumentalelor față de rețeta clasică. Așadar, pe Stand The Test avem parte de diversitate și culoare, mai ales ca sound.

Cu siguranță, prima colaborare dintre Midnite și Iaahden Sounds nu este cea mai reușită din lume, comparând cu Beauty For Ashes sau Lion Out Of Zion, pentru a oferi doar două exemple de albume Midnite care vor rămâne în istorie.. dar, chiar și așa materialul este unul cel puțin decent, unul de pe care veți găsi cu siguranță și câteva piese care să vă prindă.

Tocmai de aceea, vă propunem în continuare spre ascultare track-urile numite Ina Culcha, Stand The TestSurvivor, Ina Zion și Lamb Skin. Audiție plăcută!

Midnite – Ina Culcha 

Midnite – Stand The Test

 

Midnite – Survivor

Midnite – Ina Zion

 

Midnite – Lamb Skin

TRACKLIST:

01. Ina Zion 
02. Put In
03. Survivor 
04. Ina Culcha 
05. King Ring 
06. Count Your Blessings 
07. Stand the Test
08. Speak Complete 
09. Identify 
10. News Real Life 
11. Upfull Day 
12. Lamb Skin

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Midnite - Stand the Test - Zona Reggae

 

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *