Ruffi Ann – Save The Juvenile

Artist: Ruffi Ann
Album: Save The Juvenile
Label: Cannon Productions | VPAL Music
Data lansării: 4 Februarie 2014
Format: CD | Digital

Ruffi AnnSharon Peterkin pe numele său real, a intrat în muzica reggae încă din anul 1988 sub numele de Lady Shabba. Ea este cunoscută mai ales datorită hitului Save The Juvenile, lansat în 2009, unul care a devenit un fel de imn al celor aflați în suferință și care a ajuns în top fără a avea în spate o campanie serioasă de marketing.

Începutul anului 2014 a adus pentru singjay-ul Ruffi Ann lansarea primului său material discografic numit chiar Save The Juvenile și care poartă sigla label-urilor Cannon Productions și VPAL Music. Albumul include șaisprezece piese, dintre care două reprezintă colaborări cu Tarrus Riley & Duane Stephenson și Dean Fraser.

Save The Juvenile este un album scris împreună cu David Laing și produs de către renumitul saxofonist Dean Fraser. Pe acest material, artista născută în Kingston îmbină cu clasă stilurile reggae și dancehall.

Pe parcursul vieții, Ruffi Ann a avut parte de multă neșansă, talentul său neputând fi pus în valoare din diverse motive de către producătorii pentru care a trimis diverse demo-uri. La început, Lady Shabba a reacționat mai agresiv la aceste refuzuri, o atitudine redată și în versuri. Ulterior, faptul că a devenit mamă, a condus la maturizare și astfel artista a început să-și cizeleze tonul. De altfel, Ruffi Ann a și declarat următoarele înainte de lansarea albumului său de debut.

After a time yuh have to do different things, I wasn’t getting a lot of love from dancehall. Plus, yuh get older an’ more mature an’ yuh have to watch what yuh sey.

Astfel, pe Save The Juvenile avem parte de diferite mesaje conscious care ne spun că doar muncind din greu putem să ne îndeplinim visele, ne îndeamnă să ne iubim copiii și să avem grijă de ei, sau ne atrag atenția asupra atenției sporite pe care trebuie să o avem atunci când suntem la volan. De asemenea, pe material ne putem delecta și cu un ganja-anthem pe Weed Song.

Un debut destul de impresionant pentru una dintre cele mai agresive tipe din dancehall, unul de pe care noi vă invităm să ascultați în continuare piesele Careless Driving, Hot Skull, Good Friends, Save The Juvenile, Poor Caan Tek Nuh More și Give It To Mi. Aproape toate au parte și de clip.

Audiție și vizionare plăcută!

Ruffi Ann – Hot Skull – Video

Ruffi Ann feat Tarrus Riley & Duane Stephenson – Good Friends

Ruffi Ann – Save The Juvenile – Video

Ruffi Ann – Poor Caan Tek Nuh More – Video

Ruffi Ann feat Dean Fraser – Give It To Mi

TRACKLIST:

01. Save The Juvenile
02. Hot Skull
03. Concern
04. Careless Driving
05. Mama Precious
06. Am Working
07. Good Friends feat Tarrus Riley & Duane Stephenson
08. Prevention
09. Give It To Mi feat Dean Fraser
10. World Needs Love
11. Bring Back The Love
12. Love You Like Me
13. Nuh Bad Like Me
14. Abuse
15. Weed Song
16. Poor Caan Tek Nuh More

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Ruffi Ann - Save The Juvenile - Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *