Chinese Man @ Colectiv, București / 28 noiembrie

THE FRESH prezintă:

CHINESE MAN – LIVE
(ONCE UPON A TIME TOUR)

DJ Sauce
Amon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Data: 28.11.2014
Ora: 22.00

Colectiv Club
Adresa: Tăbăcarilor, nr. 7
Bilete: 40 Lei, doar la intrare.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Casă de discuri, trupă, fraternitate muzicală – Chinese Man reprezintă o mulțime de lucruri, totodată nu vă așteptați la nicio origine chineză aici. Cu un mashup de funk, house, jazz, reggae și hip hop, colectivul francez face ca petrecerea să prindă viață sub spinul platanelor lor. Vor fi prezenți la București pe 28 Noiembrie în formulă completă cu un live-act memorabil.

Chinese Man sunt iubitori de muzică cu o abordare amplă a turntablism-ului și o înclinație pentru sample-uri obscure și beat-uri nostalgie. Cu efecte vizuale și vocalism pe deasupra ritmurilor versatile pregătiți-vă de o seară în care picioarele încep să se miște necontrolat.

Colectivul franțuzesc Chinese Man al căror membri sunt High Ku, SLY și Zé Mateo a luat naștere în 2005.

Lansarea albulumelor Groove Sessions Vol. 1 & 2, a pavat drumul a mai multor turnee sold-out din întreaga Europă. Actele lor live sunt o experiență unică, mai ales datorită unor hituri precum Racing With The Sun sau You’ve Got That Tune. Label-ul Chinese Man Records reunește producători, DJ, graficieni, cineaști care construiesc și promovează o identitate vizuală si muzicală colectiv.

Au trecut doi ani de când trupa a lăsat în urmă scena din Franța plecând într-o călătorie prin porturile din întreaga lume cu lungi turnee în Germania, Italia sau Danemarca, neratând nici România printre opririle lor.

Zona Reggae

sursa: facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *