Martin Zobel & Soulrise – Keep Planting Seeds

Artist: Martin Zobel & Soulrise
Album: Keep Planting Seeds
Label: Irievibrations Records
Catalog No.: IRIE076
Data lansării: 3 Octombrie 2014
Format: CD | Digital | Vinil

Începutul lunii octombrie ne aduce un nou album roots reggae, lansat sub egida label-ului austriac IrieVibrations Records. Este vorba despre materialul intitulat Keep Planting Seeds, opera grupului format din Martin Zobel șiSoulrise.

 

Perseverența este un ingredient cheie al unei vieți de succes, iar Martin Zobel și Soulrise au avut nevoie din plin de acest ingredient pentru noul lor album. După moartea subită și timpurie a lui Dublex, basistul trupei, artiștii au trebuit mai întâi să se adune, confruntându-se cu această pierdere de nedescris. Keep Planting Seeds este, înainte de toate, un tribut adus lui Dublex, care a contribuit cu idei încă din perioada în care era spitalizat.

Viața însă merge înainte, și împreună cu Fully Fullwood, basistul lui Bob Marley, al lui Peter Tosh, și al multor alte nume mari din scena reggae jamaicană, Martin Zobel și Soulrise continuă să creeze muzică analogică, cu un mesaj pentru suflet, pe care o înregistrează live. Fullwood, care a reprezentat o influență muzicală majoră pentru Dublex, a luat locul acestuia la chitară bass pentru a completa din nou grupul.

Martin_Zobel_And_Soulrise
Marin Zobel & Soulrise in studio

Martin Zobel și Soulrise au pregătit un aranjament de bază al albumului, înainte de a lua avionul către California pentru a înregistra albumul în studioul lui Fully, Kitchen Studio. Keep Planting Seeds sună într-un mod mai variat chiar decât predecesorul său, materialul Land Of The Free, înregistrat tot alături de Fully Fullwood.

De la intro-ul cu tobe nyabinghi al primei piese, Wake Up, până la marele final, Take A Draw, albumul oferă ascultătorilor, pe parcursul celor doisprezece melodii, un sunet roots reggae organic, relatând povestiri în mișcare și transportând emoții cu ajutorul instrumentelor. Marcus Urani, membru al grupului Groundation, a contribuit și el, ca invitat, cu pasaje de orgă Hammond, pe două dintre piesele de pe album.

Mesajul transmis de LP-ul Keep Planting Seeds este: acționează, fii răbdător, și la final recoltează roadele muncii tale; fii un exemplu prin faptele tale, nu prin vorbe. Albumul întruchipează acest mesaj și din punct de vedere muzical, demonstrând că perseverența adevărată poate uneori supraviețui în fața morții.

Martin_Zobel_And_Soulrise
Martin Zobel & Soulrise

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu un mix de preview pentru acest album roots reggae de calitate. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Wake Up
02. My Home
03. Keep Planting Seeds
04. Living Our Dreams
05. Calling
06. Still Waiting
07. Too Much Things
08. Inspiration
09. Freedom In The Music
10. Got To Live
11. Roots Music
12. Now Is The Time
13. What Is Life
14. Take A Draw

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Martin Zobel & Soulrise - Keep Planting Seeds

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *