Willi Williams – Unification: From Channel One To King Tubby’s

Artist: Willi Williams
Album: Unification: From Channel One To King Tubby’s
Label: Shanchie Entertainment
Data lansării: 30 Septembrie 2014
Format: Digital

Willi Williams aka Armagideon Man este un artist și producător jamaican de reggae și dub prezent pe scena muzicii încă din anii ’60 și până în prezent. Acesta este cunoscut mai ales pentru piesa Armagideon Time, una după care au făcut cover și cei de la The Clash.

Willi Williams înregistra în anul 1979 alături de Yabby You un album extraordinar de roots reggae, care nu a avut niciodată ocazia să vadă lumina zilei în această formă.. până pe 30 septembrie 2014, atunci când cei de la Shanchie Entertainment ne oferă spre ascultare acest material crezut la un moment dat pierdut și numit Unification: From Channel One To King Tubbys.

 

Albumul a fost înregistrat la studiourile Studio One și King Tubby’s din Kingston, Jamaica și reflectă o perioadă foarte violentă, dar și conscious din istoria Jamaicăi. Citind încă o dată numele inginerilor de sunet și pe cel al muzicienilor care au lucrat la Unification: From Channel One To King Tubby’s ne dăm seama că acest album face parte din era de aur a muzicii reggae.

Bunny Tom Tom, Soljie și Scientist au contribuit pe partea de inginerie de sunet, iar Sly & Robbie & The Revolutionaries, The Gladiators, Jackie Mittoo, Cedric Brooks, Bobby Ellis și Soul Syndicate pe partea de instrumentale. Așa cum era de așteptat, Unification: From Channel One To King Tubbys are parte de un sound vintage în format modern, lucru ce-l face drept unul dintre release-urile de neratat ale lui 2014.

În continuare, avem plăcerea să vă propunem spre ascultare mixul acestui album (mai sus), dar și piesele Natty Natty, Unification, RighteousnessRock On și Home Sweet Home. Audiție plăcută!

Willi Williams – Natty Natty

Willi Williams – Unification

Willi Williams – Righteousness

Willi Williams – Rock On

Willi Williams – Home Sweet Home

TRACKLIST:

01. Natty Natty
02. Unification
03. Any Day
04. Free Dem
05. Righteousness
06. Rock On
07. One Destiny
08. Home Sweet Home
09. Daughter Of Zion
10. Children
11. Armagideon Man
12. Rally

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *