El Negro – 15 Ani de Reggae @ Club Fabrica, București / 18 decembrie

EL NEGRO – 15 ani” – CONCERT ANIVERSAR
joi, 18 decembrie, București, Club Fabrica

“Încă mă mai mir când la concertele EL NEGRO vin tineri în vârsta de 15-18 ani… Sau invers:
Anul asta, un tip cu barbă, cu un joint într-o mâna și cu prietenă-sa în cealaltă a venit la mine și mi-a mulțumit pentru muzica EL NEGRO cu care a crescut.
Acum ei sunt adulti, cresc un copil, îl lăsasera acasă să vina la concert..
Fuck! 15 ani ?
Da. 15 ani de voie bună” (Bogdan Negroiu)

INFO EVENT:

EL NEGRO, primul live band reggae din România sărbătorește 15 ani de cântat pe timpii 2 și 4, 15 ani de prezenţă consecventă în peisajul muzical vor fi sărbătoriţi printr-un concert aniversar, pe 18 decembrie la Club Fabrica.

Mi-e Dor De Tine, PloaiaLumina La baie şi celelalte refrene iubite din repertoriul EL NEGRO vor stârni amintiri, vor trezi poftă de viaţă, vor reaprinde gustul pentru libertate şi preţuirea faţă de bucuria vieții, într-un show reggae marca Republika Verde.

EL NEGRO a luat fiinţă în februarie 1999 şi s-a impus pe piaţa muzicală românească cu un sound nou, aparte şi fresh, însoţit de un mesaj orientat spre probleme sociale, de identitate şi evadări din cotidianul din ce in ce mai rutinat. În primii ani de existenţă, identitatea trupei este dată de melodia Mi-e Dor De Tine, însă după ce Bogdan Negroiu rămâne frontmanul trupei, apare piesa Ploaia, lansată în anul 2005, piesă care îi propulsează în topurile radiourilor şi devine noul reper sonor al formaţiei.

Bogdan Negroiu aduce alături de el pe scena Club Fabrica instrumentiștii care au fost parte din trupă de-a lungul anilor: Alexandru Borșan (clape), Daniel “Beavis” Olteanu (tobe, samplers), Radu Niculescu (bass, actualmente la trupa lui Smiley), Bogdan Sandu (chitară, actualmente la Trupa Veche), Sebastian Serafimovici (trompetă, Orchestra Radio), Lady Helenne (backing & lead vocal). Aceștia reprezintă doar o mică parte din artiștii care contribuie la frumusețea concertul „EL NEGRO – 15 ani” din 18 decembrie 2014.

Pentru concertul aniversar „EL NEGRO – 15 ani” prețul unui bilet este de 15 lei.

ONE LOVE !

Warm-up & After: 

King Julien | Sara Alexander

Zona Reggae

 

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *