Spice – So Mi Like It EP

Artist: Spice
EP: So Mi Like It
Label: VP Records
Data lansării: 1 Decembrie 2014
Format: Digital

Spice, Grace Hamilton pe numele său real, s-a născut în Portmore, St Catherine, Jamaica și este prezentă pe scenă încă din anul 2000 atunci când își exersa flow-ul său tip hip-hop la show-urile locale.

Autointitulată, The Princess Of Dancehall, fenomenul Spice a luat amploare mai ales în 2013 – 2014, aceasta reușind să devină unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului. Și da, am spus artiști, pentru că notorietatea de care se bucură acum Spice poate fi plasată oricând la egalitate cu cea a unor legende precum Beenie Man sau Mavado, pentru a numi doar doi.

De altfel, chiar pe acest EP, Spice are o piesă numită Like A Man, în care aceasta demonstrează faptul că deși industria dancehall este dominată de bărbați, pentru ea nu există limitări.

Zona Reggae

So Mi Like It EP este primul material discografic din cariera lui Spice, conține cinci piese și va fi lansat la începutul lunii decembrie la prestigiosul label VP Records. Materialul este dominat de versuri provocatoare, fără perdea, pe care deseori Spice nu se sfiește de a ne împărtăși apetitul ei sexual ridicat și felul în care se simte. Impresionează aici flow-ul artistei, dar și beat-urile arzătoare, care cu siguranță te vor face să te miști.

De pe EP se remarcă din start piesa Conjugal Visit, produsă de către TJ Records, înregistrată alături de proaspăt încarceratul Vybz Kartel. Este pentru prima dată când cei doi colaborează, după ce în 2008 ne-au oferit un alt hit, Romping Shop. De altfel, clipul acestui track, care ne înfățișează iubirea platonică dintre Spice și un ins deghizat în Vybz Kartel a depășit în doar o lună de zile mai mult de trei milioane de view-uri pe youtube.

So Mi Like It este o altă piesă care face istorie în muzica dancehall, cunoscută deja la nivel internațional și foarte ascultată și în România, chiar și pe radio dacă vă vine să credeți 🙂 . De asemenea, Whine Inna Di Dance este singurul track înregistrat pe un Riddim mai old-school și inclus pe So Mi Like It EP care are parte de release oficial odată cu materialul.

Avem posibilitatea să ascultăm în continuare toate piesele de pe EP cu accent pe clipul realizat pentru Conjugal Visit (mai sus). Enjoy!

Spice – So Mi Like It – Video

Spice – Like A Man – Video

Spice – Go Go

Spice – Whine Inna Di Dance

TRACKLIST:

01. Conjugal Visit feat Vybz Kartel
02. So Mi Like It
03. Like A Man
04. Go Go 
05. Whine Inna Di Dance

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *