Springbox Riddim

Nume: Springbox Riddim
Producător: Tradesman
Label: Scotch Bonnet Records
Catalog No.: SCOB047-048
Data lansării: 1 Decembrie 2014
Format: Digital | 2 x Vinil 7″

Scoțienii de la Scotch Bonnet Records vor încheia anul în forță, pregătind pentru luna decembrie patru noi single-uri în format vinil de 7″, dar și ca download.

 

Primele două dintre acestea vin sub forma unui Riddim în stil digital dancehall, produs de Tradesman, cu titlul Springbox Riddim.

La microfon găsim doi artiști, primul dintre ei fiind Parly B, un MC britanic în plină ascensiune, iar cel de-al doilea fiind veteranul deejay jamaican pe nume Speng Bond, care și-a început cariera muzicală în anul 1974, pe soundsystem-ul construit împreună cu un grup de prieteni din Birmingham, numit Black Ambassador.

După cum era de așteptat, ambele versiuni vocale beneficiază de mesaje destinate dancehall-ului, Speng Bond descriind un party atât de aglomerat încât este nevoit să se lupte pentru a putea intra.

Primul disc conține ca B-side versiunea instrumentală a Riddim-ului, iar al doilea ne oferă o variantă dub, bazată pe versiunea lui Speng Bond, intitulată 001 Dub, acesta fiind unul dintre apelativele artistului.

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu un mix de preview al acestui nou Riddim. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

SCOB047 A. Parly B – Rudeboy Skank
SCOB047 B. Tradesman – Springbox Riddim
SCOB048 A. Speng Bond – Fight Fi Come In
SCOB048 B. Tradesman – 001 Dub

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi riddim-uri reggae!Springbox Riddim

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *