Blue Nipple Boy – Lansare Single & Videoclip @ B52, București / 18 decembrie

BLUE NIPPLE BOY // LANSARE SINGLE & VIDEOCLIP // CLUB B52 

Fox Events & B52 te invita joi, 18 decembrie, de la ora 21:00, la un eveniment de neratat – Lansarea noului single si videoclip BLUE NIPPLE BOYPositive Vibration. Seara va fi deschisa de SYNE, o trupa tanara ce imbina vibe-uri de lounge & trip-hop „ecologice”, iar de warm-up si after se va ocupa Julius DJ, cu un playlist special de reggae, dub & alternative.

Positive Vibration este cel mai nou produs semnat de Blue Nipple Boy si face parte de pe urmatorul material de studio al trupei ce urmeaza a fi lansat in 2015. Ca stil muzical, Positive Vibration prezinta un reggae modern minimalist cu influente dancehall, combinatii din ce in ce mai prezente in playlistul Blue Nipple Boy. Videoclipul este regizat de Emilian Floares, cel care a realizat ultimele clipuri ale trupei (United, Musa Nana).

★★★

BLUE NIPPLE BOY inseamna sound reggae, rock si alternative sub un ambalaj fresh si cantat cu o doza mare de energie si culoare. Din 2010 pana in prezent, Blue Nipple Boy s-au remarcat prin mai multe single-uri in heavy rotation-ul Guerrilla si a altor radiouri din Romania, piesele lor ajungand chiar si pe radiouri din Franta, Danemarca, Luxembourg, Germania sau USA.

Line-up: 

Blue Nipple Boy (live act)
Syne (live – open act)
Julius DJ (warm-up)

★★★

Data: 18 Decembrie
Ora: 21:00
Locatie: B52
Oras: Bucuresti
Adresa: strada 11 Iunie nr 50
Pret intrare: 15 Lei

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *