Ward 21 în România!!

Andre “Suku” Gray, Mark “Mean Dawg” Henry și Kunley McCarthy, adică cei trei membri care formează trupa Ward 21, vor concerta în București, România, miercurea viitoare pe data de 10 decembrie.

Spectacolul în cauză va începe la ora 22 și va fi susținut în clubul Colectiv (strada Tăbăcarilor nr 7) și face parte din partea a treia a turneului de promovare european realizat de trupă pentru albumul Still Disturbed, lansat în luna ianuarie a lui 2014. De altfel, povestea acestui material discografic o puteți citi aici.

Este primul show sută la sută dancehall live pe care publicul bucureștean îl poate urmări după ce în vara lui 2013 Million Stylez ne-a cântat în Barletto Summer Club pentru o experiență cel puțin ciudată 🙂 (recenzie aici). De altfel, dacă stăm să ne gândim bine credem că este doar a doua oară în ultimii cinci ani de zile cel puțin când vom putea asista la o prestație live axată pe genul dancehall, deci ar fi bine să luăm act de prezență pentru a înțelege mai bine acest stil muzical.

Ward 21 reprezintă numele unui grup de muzicieni, format în 1998 în Kingston, Jamaicadin Andre “Suku” GrayMark “Mean Dog” HenryKunley McCarthy și Ranaldo “Rumblood” Evans. Ultimul a părăsit ulterior formația. Numele acestei trupe a avut ca sursă de inspirație secția de psihiatrie a spitalului Universitar din Kingston :) , muzica băieților fiind exact pe același film. Ward 21 reprezintă totodată și un crew de producători recunoscuți și apreciați în muzica dancehall.

Cei de la Ward 21 au lansat pe parcursul carierei nu mai puțin de cinci albume: Mentally Disturbed (2001), U Know How We Roll (2003), King Of The World (2007), Genesis (2009) șiStill Disturbed (2014).

Suportul local va fi asigurat de către Ras T și DJ RootBwoy.

Ne vedem miercuri!

ps. show-urile live ale celor de la Ward 21 arată ca în imaginile de mai sus.

Zona Reggae

sursa: facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *