Micah Shemaiah feat Exile Di Brave – Eezy Breezy

Artist: Micah Shemaiah, Exile Di Brave
Single: Eezy Breezy
Label: Descendant Music
Catalog No.: DMU-005
Data lansării: 1 Februarie 2015
Format: Digital | Vinil 7″

Deși suntem în plină iarnă, ne putem încălzi trupul și mintea cu cel mai nou single produs de către Will Tee, un single încărcat cu vibrații pozitive, care ne poartă cu gândul la sezonul estival și la plajele însorite din Jamaica, locul de origine al celor doi interpreți vocali prezenți pe material.

Este vorba despre Micah Shemaiah și Exile Di Brave, doi artiști tineri, cu o carieră în plină ascensiune. Aceștia ne oferă o porție delicioasă de muzică reggae, alternând pasajele cântate, cu versuri livrate în stil rub-a-dub, ambele având ca numitor comun mesajul pozitiv.

 

Pe partea de instrumentație, producătorul britanic Will Tee, omul din spatele label-ului Descendant Music, ne încântă cu un Riddim deosebit în stil one-drop, scăldat în sunete de trompete, cu o fundație solidă bazată pe un timbru sonor autentic de tobe și bass, timbru ce poate fi auzit și pe precedentele materiale ce poartă eticheta Descendant Music.

Versiunea vocală a piesei Eezy Breezy este însoțită pe partea B de un dub mix delicios, în care secțiunile de tobe și bass sunt aduse în prim plan, iar efecte precum ecoul, delay-ul sau reverberația nu fac decât să ne poarte și mai mult cu gândul la briza mării și la zilele însorite de vară.

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu un preview pentru cele două versiuni ce compun acest single excelent. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A. Eezy Breezy
B. Eezy Version

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi piese reggae!Micah Shemaiah feat Exile Di Brave - Eezy Breezy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *