Tribut Bob Marley 2015: Dreadsquad (Pol) | One Lion (dj set) @ Amplificat, Timișoara / 7 februarie

În 2015, continuăm să aniversăm muzica și moștenirea marelui Bob Marley (6 Feb 1945 – 11 Mai 1981) cu evenimentul tribut anual care va avea loc pe 7 februarie in Amplificat. Invitatul special din acest an este binecunoscutul producător și DJ polonez Dreadsquad, care vine pentru prima dată în Timișoara.
Special Guest: Dreadsquad (POL)

Warm-up: One Lion (DJ Set)

support: 15 LEI

=============================

Dreadsquad (POL)

Proiectul Dreadsquad a pus Polonia pe harta reggae a lumii prin producția de riddim-uri cu sunet original și care se pretează ringului de dans. Productile sale, create în cadrul studioului Superfly din Lodz, combină sunetele jamaicane de Reggae, Dub, Dancehall, Ska și Rocksteady cu sunete moderne de Breakbeat, Jungle, Dubstep și Garage.

Dreadsquad a fost lansat în anul 2001 și ceea ce a urmat a fost o avalanșă de mashup-uri, remixuri și victorii la Sound Clash-uri din Polonia, care au dat încredere pentru a transforma o pasiune într-un mod de viață pentru omul de la controale, Marek Bogdanski. Sutele de concerte în Polonia s-au transformat în turnee europene, participari la festivaluri mari (Rototom, Overjam, One Love), și turnee pe alte continente, în Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia si India.

Întotdeauna în cerere, Dreadsquad a lucrat cu o multime de artiști jamaicani și europeni de top, inclusiv Ward 21, Tenor Fly, Top Cat, General Levy, U Brown, Million Stylez, Lady Chann, Tippa Irie, Jah Mason, Perfect Giddimani, Dr Ring Ding, Skarra Mucci, Deadly Hunta, pentru a numi doar câțiva.

Până în prezent, Dreadsquad a lansat 4 mixtape-uri, 4 albume de producător full-length și o serie de single-uri pe vinil și digitale care au ajuns în topul celor mai vândute piese reggae din Europa și în playlist-urile celor mai mari DJ din lume.

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *