Mungo’s Hi Fi – Serious Time Remixes Part 1

Artist: Mungo’s Hi Fi, Various Artists
Album: Serious Time Remixes Part 1
Label: Scotch Bonnet Records
Catalog No.: SCOBNET001
Data lansării: 10 Februarie 2015
Format: Digital

Expediția în care s-au îmbarcat cei de la Mungo’s Hi Fi anul trecut, numită Serious Time, continuă în 2015, de această dată cu un nou echipaj de timonieri.

Astfel, scoțienilor li s-au alăturat un grup de producători importanți din scena reggae contemporană, și nu numai, pentru a ne oferi materialul intitulat Serious Time Remixes Part 1.

În acest prim episod ne putem delecta cu remixuri pentru șapte dintre cele cincisprezece titluri incluse pe LP-ul original, fiecare având o abordare diferită, într-un stil modern, departându-se mai mult sau mai puțin de origine.

Materialul debutează cu remixul lui Benny Page pentru piesa ce dă titlul LP-ului, Serious Time, combinând influențe dancehall și electro într-o creație explozivă pentru ringul de dans.

Japonezii de la Bim One Production ne oferă tot o abordare dancehall modernă, însă într-un stil mai minimal, pentru piesa Thousand Style, interpretată de Mr Williamz.

Colaborarea cu Peter Metro și Squiddly, intitulată Gunman Posse, este prelucrată în stil jungle de combinația britanică Danny T – Tradesman, duo-ul specializat în digital reggae explorând noi teritorii prin acest remix.

Urmează un remix de mare clasă realizat de către fenomenalul Prince Fatty pentru imnul bicicliștilor de pe albumul Serious Time, și anume piesa Bike Rider interpretată de Pupajim. Producătorul londonez ne încântă din nou prin maniera sa unică de producție, îmbinând sunetul vintage analogic cu elemente moderne, o percuție energică și sirene dub, oferind ascultătorilor un adevărat deliciu muzical, perfect pentru ringul de dans.

Schimbăm registrul, trecând către stilul digital reggae, cu care ne putem delecta pe remixul Casio Love al colaborării cu legendarul Cornel Campbell pentru piesa Jah Say Love.

În continuare, Dubsy ne oferă o abordare electro cu influențe dubstep, concentrată pe partea de percuție, a melodiei Babylon A Come, interpretată de Parly B.

Materialul se încheie în forță, cu remixul producătorului atenian FLeCK pentru colaborarea cu Warrior Queen, intitulată Can’t Stand It. FLeCK combină, într-un mod energic, elemente dancehall și drum & bass, realizând un remix care va face cu siguranță ravagii pe ringul de dans.

Acestea fiind zise, vă invităm să vă îmbarcați și voi, alături de Mungo’s Hi Fi și noii lor camarazi, în această călătorie eclectică, prin ascultarea întregului material, disponibil mai sus. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Serious Time (feat. YT) (Benny Page Remix)
02. Thousand Style (feat. Mr Williamz) (Bim One Production Remix)
03. Gunman Posse (feat. Peter Metro & Squiddly) (Danny T & Tradesman Remix)
04. Bike Rider (feat. Pupajim) (Prince Fatty Remix)
05. Jah Say Love (feat. Cornel Campbell) (Casio Love Remix)
06. Babylon A Come (feat. Parly B) (Dubsy Remix)
07. Can't Stand It (feat. Warrior Queen) (FLeCK Remix)

Buy from Scotch Bonnet

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Mungo's Hi Fi - Serious Time Remixes Pt 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *