Basska – Revolution EP

Artist: Basska
EP: Revolution
Label: –
Data lansării: 27 Februarie 2015
Format: CD | Digital

Băieții de la Basska au lansat oficial pe data de 27 februarie 2015 primul material discografic al carierei, numit Revolution EP.

Noua creație conține patru piese, reprezentând un amalgam de hip-hop, drum & bass, reggae, balkan, dubstep, ska și rock, materialul finit având astfel un iz deosebit de original atât pentru scena locală, cât și pentru cea internațională.

Revolution EP, un material lansat sută la sută independent, poate fi ascultat în întregime în continuare și anunță primul album Basska programat pentru anul 2015.

Basska înseamnă Laurentiu Iftene (bass), Mihai Para (tobe), Adelin Dragu (percuție), Cristian Scurtu (chitară), Sorin Nicolescu (trompetă), Vapor (voce), Radu Cotfas (voce) și bineînțeles Low Freq (programming, synth).

Totodată această trupă se anunță a fi unul dintre cele mai bune produse de export ale scenei muzicale din România, fiind doar o problemă de timp până când organizatorii de festivaluri de pretutindeni vor apela la serviciile lor.

Alături de întregul EP (mai sus), avem plăcerea să ne mai aducem aminte și de clipurile filmate pentru Funked Up și Eastern Blend.

Audiție și vizionare plăcută!

Basska – Funked Up – Video

Basska – Eastern Blend – Video

TRACKLIST:

01. Don't Run From The Police
02. Funked Up
03. Rock Out
04. Eastern Blend

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

Zona Reggae

2 Comments

  1. de unde as putea cumpara cd-ul?

    • Salutare!

      Din cate am inteles de la cei de la Basska, acestia vor scoate in viitorul apropiat si cateva CD-uri cu EP-ul, insa vor fi realizate in editie limitata. Cel mai probabil anuntul va fi facut pe pagina lor de facebook.

      One love!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *