Electric Castle 2015 anunță noi nume pe afișul oficial al festivalului și câștigătorii concursului “Own the stage”

Pe data de 19 martie 2015 organizatorii Electric Castle au anunțat câteva nume noi care vor face parte din line-up, dar totodată și câștigătorii concursului Own The Stage (10 trupe și 10 DJ, toți din România).

Cele mai interesante nume prezentate pe 19 martie sunt The Glitch Mob, Maya Jane Coles și Apparat. Întreaga listă poate fi consultată mai jos. Electric Castle 2015 se va desfășura în perioada 25 – 28 iunie la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca.

De asemenea, dorim să notăm faptul că scena dub / reggae a fost îmbogățită cu un nume nou, reprezentat de Qualia. Tipa a reușit cu mixul acesta să se numere printre cei 10 DJ câștigători ai concursului Own The Stage. Felicitări!

CUMPĂRĂ ABONAMENTE LA ELECTRIC CASTLE 2015:

Perioada Pret Abonament
Abonamente Early Bird (până pe 17 decembrie) 179 Lei
Abonamente Promo (18 decembrie – 4 februarie) 229 Lei 
Abonamente Promo (5 februarie – 1 aprilie) 259 Lei
Abonamente Presale (2 aprilie – 15 mai) 289 Lei
Abonamente  (dupa 16 mai) 319 Lei
Camping 59 Lei / 4 zile / persoană

*prețul abonamentelor nu include camping
**camping-ul poate fi achiziționat doar până pe data de 25 mai 2015

Zona Reggae
sursa foto : Cosmin Ignat

ARTIȘTI CONFIRMAȚI PE 19 MARTIE: 

MAIN STAGE:

The Glitch Mob

Impresionanta trupă The Glitch Mob, este conform organizatorilor festivalului must see-ul acestei ediții! Americanii vor veni pentru prima oară în Transilvania, Electric Castle fiind inclus în turneul mondial de promovare al ultimului lor album Love, Death, Immortality alături de festivaluri ca Bonnaroo, Ultra, Coachella sau EDC.

Trio-ul format din Justin Boreta, Ed Ma si Joshua Mayer este unul dintre puținele nume din industria muzicii electronice care au reușit să-și creeze un sound unic și inconfundabil. Show-ul lor este unic și exploziv, cei trei mixând live de pe instrumente construite special pentru ei. Nu degeaba, oameni din întreaga lume îi consideră trupa cu unul dintre cele mai spectaculoase show-uri live, la ora actuală.

Monophonics

Psychedelic soul. Cei de la Monophonics și-au găsit singuri o definiție a muzicii pe care o produc și pe care o vor prezenta în EC 2015. Monophonics reprezintă o trupă inspirată de gloriile muzicii soul din anii ’70, dar cu un sound foarte modern ce i-a făcut să fie prezenți pe scenele unor festivaluri importante din întreaga lume.

Zoli Toth Project

Și pentru că Electric Castle este mereu surprinzător, anul acesta Zoli Toth Project a fost ales să fie cel care sparge tiparele pe care unii s-ar grăbi să le impună festivalului. Doi percuționiști, un violonist și un violoncelist vor face să răsune acorduri de Bach în spațiul baroc al castelului Banffy. Nu este prima oară când muzica clasică revine la castel mulțumită EC, dar de data această o va face într-o reinterpretare gândită de către Adrian Enescu, compozitorul cu care Zoli Toth a colaborat pe proiectul Bach in Showbiz.

BOILER STAGE: (câștigători concurs trupe)

Baba Dochia

Fierbinteanu

Fluturi pe Asfalt

Harlequin_Jack

Positive John

Kryptonite Sparks

Mere

None of the Above

Stema

Brum

DANCE GARDEN STAGE:

Maya Jane Coles 

Noua regină a muzicii underground, Maya Jane Coles, este și ea confirmată și va susține un show pe scena Dance Garden. Un artist foarte norocos, dar și foarte talentat, Maya Jane Coles a cunoscut succesul rapid și ușor atipic pentru o personalitate din zona underground.

Vizibilitatea ei masivă (în ultimii 2 ani a apărut pe copertele a peste 14 reviste din lume) completează munca intensă pe care tânăra o are în studio, unde acoperă toate aspectele din producție; își compune piesele, și le produce, și le mixează, fiecare etapă este practic parte din ea. Cu siguranță, între miile de oameni care îi accesează producțiile zilnic sunt și mulți fani români, care o vor întâlni la Electric Castle.

Apparat (dj set)

Apparat / Sasha Ring a influențat puternic în ultimii 10 ani scena muzicală electronică. Un artist care a trecut prin multe genuri, el s-a apropiat mult în ultimii ani de muzica ambientală. Foarte iubit pe scena berlineză, Apparat va veni la festival în formula DJ set, cu care va evolua pe scena Dance Garden.

Breach

Stilul Bass music este adus în festival și de Breach, un producător britanic ce a reușit să se detașeze prin influențele complexe ce le aduce în muzica sa, venind din stiluri foarte diverse precum jazz, hip hop sau soul.

Cassy

THE STABLES:

Bully

Grid

InFlex

Bass Turbat

Meeloox & FunkyDrop

Enforge

Slim Rocka

Manki

Skar

BOOHA MANSION:

Disco Bears

Azteca

Primarie

Deysa

Lee View

Dj Dracula B.I.G & Madve

Bread & Butter

Oliviu

Raul RQZ

Paul K

Prepeleac

Aparte

Saboar

Lucu Chen

Akos

Dannilov

Dodo

Panda

ABC

Bozzo

Dex

Eye Scream

DJ LP

YES PLS

Jay Ronin

Homeboy LDJ

Prankie

Scopter

Keeble

Kosta

Ethylen

Buff

DJ Câștigători concurs Own The Stage:

Klaus EB

George Allen

Qualia

David GRN

Dubmunk

Andrew Keepit

Brusten

S-T-PHAN

Fishman

Lexz

pentru line-up complet click aici.

sursa: electriccastle.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *