Izyah Davis – Education // Alex Sci-Fi – Step Addict

Artist: Izyah Davis, Tozer, Ras Divarius, Alex Sci-Fi
EP: Education / Step Addict
Label: Rootical Attack Records
Catalog No.: RAR 12.004
Data lansării: Februarie 2015
Format: Vinil 12″

Cel de-al șaselea release per total, și al patrulea pe vinil de 12″, al label-ului francez Rootical Attack Records marchează prima colaborare cu Izyah Davis, și revenirea talentatului Tozer, pe partea de producție.

De asemenea, materialul beneficiază, din nou, și de o contribuție deosebită venită de la violonistul Ras Divarius, iar de partea B a vinilului este responsabil Alex Sci-Fi, câștigătorul concursului organizat de Rootical Attack cu scopul descoperirii și promovării de noi talente.

Păstrând specificul conscious al label-ului, partea A a vinilului ne prezintă piesa cu titlul Education, în interpretarea lui Izyah Davis, artistul realizând un manifest de promovare a educației și a importanței acesteia: Education is the key to life.

Instrumentalul compus de Tozer ne încântă auzul, încă de la început, cu pasaje melodioase de flaut, înainte de a se solidifica într-un ritm stepper militant, cu un bass profund, capabil să zguduie orice soundsystem.

Versiunea vocală vine însoțită, bineînțeles, și de o variantă dub, al cărei titlu (Dub Lesson) păstrează tematica piesei vocale, prezentându-ne o lecție de dub predată de către Tozer, urmată mai apoi și de o lecție de vioară (Violin Lesson), de această dată avându-l în rolul de profesor pe Ras Divarius.

Partea B include trei piese strict instrumentale, ce se încadrează în genul stepper dub, acestea fiind probabil primele producții ale lui Alex Sci-Fi lansate oficial.

Din punct de vedere vizual, acest nou material marca Rootical Attack impresionează, la fel ca și precedentele, prin calitatea ilustrațiilor de pe label, realizate de către Monsieur Dupont.

De mixajul pieselor s-a ocupat Tozer, în timp ce masterizarea a fost realizată de către Dub Creator, un colaborator constant al casei de discuri.

Noul vinil poate fi achiziționat de pe site-ul recent deschis al celor de la Rootical Attack, și anume www.rooticalattack.com.

Vă invităm să asistați, mai sus, la aceste lecții de dub, prin ascultarea unui preview al materialului. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1. Izyah Davis - Education
A2. Tozer - Dub Lesson
A3. Ras Divarius - Violin Lesson
B1. Alex Sci-Fi - Step-Addict
B2. Alex Sci-Fi - Dub Addict
B3. Alex Sci-Fi - Bass Addict

Buy from Rootical Attack

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!

Izyah Davis - Education

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *