Micah Shemaiah & DJ Yaadcore în România!!

Zona Reggae
Micah Shemaiah

Jamaicanii Micah Shemaiah și DJ Yaadcore vor fi prezenți în România pe data 24 aprilie, pentru a susține un concert extraordinar.

Evenimentul va avea loc la Timișoara, în club Amplificat, și va fi organizat de către Reggaelizeit, care celebrează astfel patru ani de existență.

Micah Shemaiah este unul dintre cei mai talentați artiști jamaicani, veniți din noul val, gata să ia cu asalt scena muzicii conscious reggae internaționale. Acesta are un stil pe care l-am putea caracteriza ca fiind reggae soul și face parte alături de colegi de breaslă precum Protoje, Chronixx sau Kabaka Pyramid, pentru a numi doar trei, din mișcarea Reggae Revival.

Printre cele mai cunoscute piese ale lui Micah Shemaiah se numără Dread At The Control, Reggae Rockit și We Know, iar mai multe dintre acestea puteți asculta aici.

DJ Yaadcore este inginerul de sunet și selectorul favorit al lui Protoje. Având o colecție impresionantă de dubplate-uri de la artiști care au în general legătură cu mișcarea Reggae Revival, DJ Yaadcore impresionează datorită selecțiilor sale compuse majoritar din piese conscious.

Câteva din mixurile semnate de DJ Yaadcore le puteți asculta aici. Suntem siguri că veți rămâne impresionați încă de la prima ascultare.

Zona Reggae
DJ Yaadcore

Suportul autohton va fi realizat de către Mighty Boogie, One Lion și Natty Ned.

De asemenea, nu putem să nu remarcăm faptul că după Lion D, Skarra Mucci, Omar Perry sau Deadly Hunta, un alt nume important al scenei reggae internaționale va fi prezent în România la un eveniment marca Reggaelizeit, fapt care certifică încă o dată faptul că acest crew de promoteri rămâne cel mai constant atunci când vine vorba de promovarea muzicii reggae / dancehall pe la noi.

sursa: facebook

Zona Reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *