Dubmatix feat Ranking Joe – War Inna Corner

Artist: Dubmatix, Ranking Joe
Single: War Inna Corner
Label: Irie Ites Music | Renegade Media
Catalog No.: IIM001
Data lansării: 29 Aprilie 2015
Format: Digital

La sfârșit de Aprilie, celebrul Dubmatix a decis să ne ofere, prin intermediul paginii sale de Bandcamp, un reissue al single-ului War Inna Corner, realizat în colaborare cu legendarul deejay jamaican Ranking Joe.

Single-ul a fost lansat inițial în luna Decembrie a anului 2007, pe vinil de 7″, marcând release-ul de debut al label-ului german Irie Ites Music, din Hamburg.

Irie Ites și-a început drumul ca emisiune radio, în 1995, la postul Freie Radio Kassel, după care s-a extins rapid, incluzând un soundsystem și o revistă online. Unul dintre scopurile colectivului Irie Ites a fost acela de a crea o rețea globală unită în jurul pasiunii pentru muzica reggae, punctul culminant fiind reprezentat de debutul casei de discuri cu același nume.

Piesa War Inna Corner unește elemente vintage cu tehnici moderne de producție, remarcându-se printr-un ritm stepper care îndeamnă la dans, și o linie melodică în gamă majoră, la trompete și pian, elemente ce îi dau un sound optimist.

De altfel, instrumentalul piesei se aseamănă foarte mult, prin ritmul stepper și atmosfera pozitivă, cu creația numită Rough Out Riddim, o altă producție excelentă semnată de Dubmatix, apărută mai târziu, pe următoarele două viniluri marca Irie Ites Music.

Versiunea vocală este însoțită, bineînțeles, și de o variantă dub, spre deliciul fanilor acestui stil muzical.

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu un set de preview-uri pentru acest reissue deosebit. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. War Inna Corner
02. War Inna Corner (Dub Version)

Buy from Bandcamp

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!

Dubmatix-War-Inna-Corner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *