Reggae Fry-day: DJ RootBwoy | King Julien | Qualia @ Roter Keller, București / 25 aprilie

Sâmbătă, pe 25 aprilie, ne revedem la o nouă ediție Reggae Fry-day. Evenimentul se ține în Roter Keller (strada Lipscani, nr 63 – 65, Hanul cu Tei – Inna Di Basement), Centrul Vechi al Bucureștiului.

La Reggae Fry-day, vă vor încânta auzul și spiritul selecții de top de la DJ RootBwoyKing Julien și Qualia, trei selectori care vă invită alături de ei pentru a porni împreună Mașina de Reggae!

Intrarea este libera | Dansul este garantat si incepe la ora 22.30.

—————————————————————

CONCURS:

Puteți câștiga unul dintre cele 5 vouchere de consumație în valoare de 30 lei, dacă dați like + share PUBLIC afișului evenimentului de aici: AFIS LIKE & SHARE.

Extragerea câștigătorilor se va face vineri, 24 aprilie, la ora 20.00.

notă: cu vouchere-le câștigătoare puteți achiziționa long-drinks, shot-uri de tequila sau vin fiert :)

—————————————————————

Line-Up:

DJ RootBwoy

DJ RootBwoy este un DJ cu o viziune contemporană, îndrăgostit de muzica reggae, dub, rootstep și jungle. Prezent pe scena reggae autohtonă încă din anul 2012, DJ RootBwoy s-a remarcat atât prin versatilitatea sa, combinând o multitudine de stiluri ale genului reggae, cât și prin faptul că seturile sale includ cele mai noi apariții de label-uri majore ale scenei reggae contemporane.

În multe cazuri, piesele sunt prezentate publicului în premieră, chiar înainte de data lansării oficiale, iar pentru a crește valoarea seturilor sale, DJ-ul include și creații unreleased, obținute direct de la artiști.

King Julien

King Julien este selecta pe scena reggae din România începand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival. Îndrăgostit de toată muzica reggaeKing Julien este capabil să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, datorită seturilor antrenante pe care le propune.

King Julien a deschis show-ul unor artiști internaționali precum Mungo’s Hi Fi & Solo BantonZiggi RecadoDreadsquad & Blackout JADubmatix sau Johnny King, participând totodată activ și la festivalurile One LoveReggae Pon Di HillsB’estfest și Electric Castle.

Îi puteți asculta mixurile pe pagina sa de mixcloud.

Qualia

Qualia a început în 2009 cu ska și swing revival, pentru ca apoi să se concentreze exclusiv pe reggae de la începutul lui 2014. De atunci, a participat la festivaluri ca One Love și a deschis show-urile unor artiști locali (One Lion) sau internaționali (Tanya Stephens).

S-a specializat în new roots, însă îi face plăcere să pună și dancehall sau dub, plus un pic de digital și hip hop. Îi puteți asculta mixurile pe pagina ei de mixlcoud.

Pe Qualia o puteți găsi o dată la două miercuri la So Fresh #reggaenights și sâmbăta, o dată la două săptămâni, la Reggae Fry-day.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *