Wailing Trees – The World Go Round

Artist: Wailing Trees
Album: The World Go Round
Label: Musicast
Data lansării: 16 Martie 2015
Format: CD | Digital

Trupa Wailing Trees a luat naștere în anul 2012, undeva în Franța în apropiere de Lyon. Luna martie a lui 2015 a adus pentru această formație lansarea primului album de studio, numit The World Go Round, și urmează EP-ului Selon Ma Nature (2013).

Cu siguranță, cariera celor de la Wailing Trees a fost propulsată atunci când aceștia au câștigat Rototom Reggae Contest – Europa (2014), fapt ce i-a adus în concert în fața a numeroși fani reggae de pe continent.

Wailing Trees – The World Go Round

Cei șapte componenți ai acestei trupe au cu siguranță background-uri muzicale diferite, lucru care se reflectă perfect în cele 14 piese cântate pe The World Go Round (și care ne face să ne gândim și la românii noștri de la Basska, asemănători privind numărul genurilor abordatte). Având o bază fundamental reggae, cântecele celor de la Wailing Trees dispun și de influențe jazz, hip-hop, rock, punk rock, rumba sau chiar muzică clasică.

Sound-ul Wailing Trees este original și merită măcar o șansă de ascultare. Avantajul principal al trupei este acela că majoritatea versurilor sunt interpretate în engleză, lucru care-i face pe francezi foarte accesibili la nivel internațional.

Wailing Trees – Shine As A Child

Pentru un album de debut, The World Go Round sună interesant și destul de bine, Wailing Trees fiind cu siguranță una dintre cele mai promițătoare trupe ale genului din Europa la ora actuală.

Avem plăcerea să vă invităm să ascultați în continuare piesele The World Go Round și Shine As A Child (mai sus), dar să ne și aducem aminte de clipul filmat pentru Lost.

Audiție și vizionare plăcută!

Wailing Trees – Lost – Video

TRACKLIST:

01. Borders & Gaps
02. The World go Round
03. Qui sont-ils?
04. Tears of Heaven
05. Shine as a Child
06. Lack of Knowledge
07. Simple
08. Pleasure
09. Sandstorm
10. Open Up
11. The Task
12. No One Lives Forever
13. Lost
14. Wise Man

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *