Reggae Fry-day: Dubwizard | King Julien | Qualia @ Roter Keller, București / 23 mai

Sâmbătă, pe 23 mai, ne revedem la Reggae Fry-day pentru ultima ediție a acestui sezon. Evenimentul se ține în Roter Keller (strada Lipscani, nr 63 – 65, Hanul cu Tei – Inna Di Basement), Centrul Vechi al Bucureștiului.

La Reggae Fry-day, vă vor încânta auzul și spiritul selecții de top de la DubwizardKing Julien și Qualia, trei selectori care vă invită alături de ei pentru a porni împreună Mașina de Reggae!

Intrarea este liberă | Dansul este garantat și începe la ora 22.00.

Line-Up:

Dubwizard

Dubwizard s-a născut în Rotterdam, Olanda, dar este prezent în România de mai mulți ani de zile. Dubwizarda reușit să pună pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfășurat constant în Cluj-Napoca.

Nu vă lăsați induși în eroare de numele său! Dubwizard abordează în mixurile sale pe lângă piese dub șiselecții reggae sau jungle.

Mixurile sale pot fi ascultate pe mixcloud.

King Julien

King Julien este selecta pe scena reggae din România începand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival. Îndrăgostit de toată muzica reggaeKing Julien este capabil să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, datorită seturilor antrenante pe care le propune.

King Julien a deschis show-ul unor artiști internaționali precum Mungo’s Hi Fi & Solo BantonZiggi RecadoDreadsquad & Blackout JADubmatix sau Johnny King, participând totodată activ și la festivalurile One LoveReggae Pon Di HillsB’estfest și Electric Castle.

Îi puteți asculta mixurile pe pagina sa de mixcloud.

Qualia

Qualia a început în 2009 cu ska și swing revival, pentru ca apoi să se concentreze exclusiv pe reggae de la începutul lui 2014. De atunci, a participat la festivaluri ca One Love și a deschis show-urile unor artiști locali (One Lion) sau internaționali (Tanya Stephens).

S-a specializat în new roots, însă îi face plăcere să pună și dancehall sau dub, plus un pic de digital și hip hop. Îi puteți asculta mixurile pe pagina ei de mixlcoud.

Pe Qualia o puteți găsi o dată la două miercuri la So Fresh #reggaenights și sâmbăta, o dată la două săptămâni, la Reggae Fry-day.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *