Various Artists – Steppin’ Forward Remixed (Vinyl Sampler)

Artist: Various Artists
EP: Steppin’ Forward Remixed (Vinyl Sampler)
Label: Moonshine Recordings
Catalog No.: MSLP004S
Data lansării: 14 Mai 2015
Format: Vinil 12″

În urma succesului înregistrat de compilația Steppin’ Forward de anul trecut, care prezenta o viziune contemporană asupra direcției în care se îndreaptă muzica bass, label-ul polonez Moonshine Recordings a decis să ducă mai departe acest concept, oferindu-ne varianta remixată a albumului, denumită bineînțeles Steppin’ Forward Remixed.

Lansarea în format digital a întregii compilații este precedată de apariția unui EP pe vinil de 12″, cu rol de sampler, care conține patru dintre remixurile ce vor fi incluse pe album.

Pentru aceste versiuni noi, producătorii responsabili pentru piesele incluse pe compilația originală și-au ales fiecare câte o piesă de pe material, aparținându-i unui coleg de breaslă, pe care au remixat-o, rezultatul urmând a fi prezentat sub forma unei noi compilații, de 14 piese letale, dominate de bass.

Prezentul sampler este deschis de un remix semnat Zion Train pentru piesa Concrete de la Hylu & Jago și Sleepy Time Ghost. După o introducere de aproape un minut, piesa se concretizează într-un ritm stepper dub energic, cu o secțiune de trompete dominantă, în stilul caracteristic producțiilor marca Zion Train, aducându-ne aminte de creațiile incluse pe noul album al grupului, numit Land Of The Blind.

Urmează grupul olandez The Illuminated, cu un remix stepper dub preponderent instrumental pentru piesa Knowledge, produsă în variantă originală de italienii de la Numa Crew.

Aceștia vin la rândul lor cu propria versiune a piesei Outlaw Music, semnată de duo-ul Tuff & Powa, și interpretată de către Kinetical. Remixul prezintă o abordare ceva mai relaxată a originalului, ritmul stepper fiind înlocuit acum cu un instrumental cu influențe dubstep.

Materialul se încheie cu un remix de la Sekkleman, un producător care nu a fost prezent pe compilația originală, însă a lansat la începutul anului un material la Moonshine Recordings. Acesta ne oferă o reinterpretare cu influențe stepper dub și dubstep a piesei Echo Park, produsă de către Violinbwoy.

În așteptarea variantei întregi a acestei compilații masive, programate pentru luna Iunie, vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru prezentul sampler. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1. Hylu & Jago meet Sleepy Time Ghost feat. onlyjoe - Concrete (Zion Train Remix)
A2. Numa Crew - Knowledge (The Illuminated Remix)
B1. Tuff & Powa feat. Kinetical - Outlaw Music (Numa Crew Remix)
B2. Violinbwoy - Echo Park (Sekkleman Remix) 

Buy from Bandcamp

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

MSLP 004S [Front]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *